Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
Guitar Guy

Hasło PDF

Polecane posty

Witajcie!

Macie jakieś sposoby na ominięcie hasła w plikach PDF? Miałem gdzieś hasło do tego pliku ale go zgubiłem :) Hasło ma ponad 20 liter, dużych i małych, bez cyfr i innych znaków. Da się to podobno robić programem ghostscript ale ja nie umiem :) Pomóżcie :)

Pozdro!

Gość RuFiK

jak sa programy do haseł w plikach .swg to na pdf tez sie znajdzie :) poczukaj w necie

Haha :) :) Uruchomiłem go w office'e i szukałem czegoś hasło podobnego(wiem, debilne). I udało mi się :) Tylko musiałem coś za dużo usunąć bo dokument nie jest do końca prawidłowo odczytywany, ale da się coś zrozumieć :)

Haha :) :) Uruchomiłem go w office'e i szukałem czegoś hasło podobnego(wiem, debilne). I udało mi się :) Tylko musiałem coś za dużo usunąć bo dokument nie jest do końca prawidłowo odczytywany, ale da się coś zrozumieć :)

Może wrzuć ten plik :) Tak o niego walczyłeś, to może to coś ciekawego :)

I od tego _odczytu_hasła_ w office się coś usunęło?

Niezłe sci-fi...

Przerabiałem to już rok temu - bez znajomości hasła NIE DA się jakkolwiek dobrać do pliku, bo jest on zaszyfrowany tym hasłem.

Ale hasło supervisora/modyfikacji uprawnień to żaden problem zdjąć :)

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować