serberto 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2008 Jak w temacie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gamsiu 1 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2008 Faktura? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2008 Ja bym sobie dał spokój Cal sprzedaje taniej i z fakturą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serberto 0 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2008 Taniej? wlasnie od nich kupilem za 187 bodajze...zawsze mozna ponegocjowac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2008 To czego sprzedajesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2008 Ja bym sobie dał spokój Cal sprzedaje taniej i z fakturą. Było taniej Oni mają po dziennym kursie dolara a ten wiadomo jak ostatnio stoi :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2008 W sumie prawda (teraz kursami walut człowiek żyje:) ja mogę licencje na ISPmanager sprzedać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2008 Skąd wiecie i gdzie jest oferta, że cal.pl sprzedaje DA? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2008 na WHT w niektórych tematach pisali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2008 Skąd wiecie i gdzie jest oferta, że cal.pl sprzedaje DA? biuro (małpa) cal.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2008 napisz na PW, miałem kupić ale kasy brak. Jak sie na tym za bardzo nie znasz to zapłacisz i ci zainstalują. Ja jak uzbieram kasę to wysyłam i kupuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalt 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2008 Tak, cena zależy od kursu dolara w danym dniu. Zarabiamy na tym na przysłowiowe "piwo" za parę kliknięć zakupu od producenta. Na chwilę obecną 150 zł + VAT. Faktura is a must Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2008 Ja mogę licencje na ispmanager załatwić http://ispsystem.com/en/order/index.html Oczywiście tanio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arturros 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2008 Ja mogę licencje na ispmanager załatwić http://ispsystem.com/en/order/index.html Oczywiście tanio Tzn taniej niż oferują na stronie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2008 Oczywiście. W przypadku ISPmanager jest bardzo przyjemne zarządzanie logami. ustawiasz na przykład logi z ostatnich 3 dni lub ustawiasz max wielkość logu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2008 Tzn taniej niż oferują na stronie? http://ispsystem.com/en/order/reseller.html More licenses you purchase - More discount you will get. Substantial discounts are offered when ordering multiple software licenses for the same product. * 2-4 licenses - 10% discount * 5-9 licenses - 30% discount * 10 or more licenses - 50% discount Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2008 Fajny ten panel, jednak DA chyba lepszy, zwłaszcza że po polsku. Rozumiem że jak dolar znów pójdzie nieco w dół to można liczyć na spadek cen ? Obecnie zakup to 150 PLN + VAT, Instalacja 50 PLN + Vat, razem jakieś 240 PLN ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2008 A co tam jest do instalowania? ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2008 Fajny ten panel, jednak DA chyba lepszy, zwłaszcza że po polsku. Rozumiem że jak dolar znów pójdzie nieco w dół to można liczyć na spadek cen ? Obecnie zakup to 150 PLN + VAT, Instalacja 50 PLN + Vat, razem jakieś 240 PLN ?? 244 dokładnie u mnie 200zł z instalacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2008 DA czy ISPmanager ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2008 DA czy ISPmanager ? isp.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2008 mały offtop ale jeśli kupisz przez pośrednika ( resellera ) to nie masz oficjalnego supportu ze strony ISPsystem ;-) na tej stronie są dwie sprzeczne informacje 1 w Product name gdzie jest napisane without support 2 na dole w wytłumaczeniu lifetime jest już jednak coś innego napisane. http://ispsystem.com/en/order/reseller.html Amen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2008 scz - podejrzewam że niebawem zakupie tego ISP Managera. I DA i ISP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach