beliq 442 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2008 Nie w ten tylko następny ! No to masz sporo czasu żeby się wyleczyć, tylko nie szykuj innej wymówki a to zmienia postac rzeczy, w takim razie istnieje duza szansa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2008 Już widzę jak ruszasz tyłek na pomorze.. Chociaż wizja grupowego Jacka może zdziałać wiele ; p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szirok 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2008 Już widzę jak ruszasz tyłek na pomorze.. Chociaż wizja grupowego Jacka może zdziałać wiele ; p jack to tylko jedna z atrakcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2008 Paweł, czym jedziesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2008 18.00 pod LOTem? Poczekamy pare minut na spoznialskich, przejdziemy na Dluga/Dlugi Targ i znajdziemy tam jakas miejscowke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2008 Paweł, czym jedziesz? Jade pociągiem, ale najprawdopodobniej w piątek na noc tak aby być na rano w gdańsku bo mam tam małe załatwienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 6, 2008 to LOT czy Krewetka? bo już jednego zonka zrobiłem w ostatnią sobotę ustawiłem się o 18tej pod Krewetką : ) hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2008 to LOT czy Krewetka? bo już jednego zonka zrobiłem w ostatnią sobotę ustawiłem się o 18tej pod Krewetką : ) hehe Myślę, że dla przyjezdnych lot nie jest dobrym punktem na spotkanie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Październik 6, 2008 Pod maxem w sobote hehehhe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 6, 2008 Hekko racja... Krewetka najlepsza... heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szirok 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2008 no sponsi daty Ci sie pomieszaly . Oficjalnie, zeby nie bylo : spotkanie odbiedzie sie (sobota) 11.10.2008 o godzinie 18, spotykamy sie pod kinem "krewetka" (na przeciw dworca w Gdańsku głównym) Idziemy do jakiegos pubu pogadac. Jesli ktos jest z daleka i nie ma jak dotrzec na czas to jest mozliwosc, zeby zadzwonil do mnie 0793122344 (Jarek), zebym powiedzial, gdzie jestesmy i dojdzie do nas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2008 Pod maxem w sobote hehehhe Gratuluje znajomosci miejsca (duzo mlodosci mi tam uplynelo) no sponsi daty Ci sie pomieszaly . spotkanie odbiedzie sie (sobota) 11.10.2008 o godzinie 18, spotykamy sie pod kinem "krewetka" (na przeciw dworca w Gdańsku głównym) Imho LOT jest lepszy dlatego, ze to juz praktycznie Glowne Miasto i pod nosem jest pelno pubow. W przypadku Krewetki trzeba chwile isc (no chyba, ze ktos tu ma plan pojscia do Irisha z przyklejajacymi sie stolami ). Tak samo jakos nie wierze, zeby zaden z przybyszow nie bylby wstanie trafic na poczatek Glownego Miasta. Ale oczywiscie dostosuje sie - wiec w takim razie niech bedzie ta Krewetka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szirok 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2008 zagadza sie tez wolalbym LOT, ale w sumie mysle, ze lepiej o 18 poczekac na spoznialskich z 15 min i pojsc razem na stare miasto... dlatego krewetka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 6, 2008 Heh, to w końcu gdzie i jak tak na 100% ? Heh Sponsi mam nadzieje że będziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2008 Ja niestety nie dam rady Szkoda bo GDA całkiem blisko :/ Zadowolę się tylko kilkoma szpiegami + paparazzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szirok 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2008 Heh, to w końcu gdzie i jak tak na 100% ? Heh Sponsi mam nadzieje że będziesz 11.10.2008 (ta sobota co teraz bedzie) godzina 18 pod kinem krewetka naprzeciw Dworca Gdańsk główny Jest 5 kubkow WHT, ktore bedzie mozna wygrac w 5 konkursach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2008 Nadal szukam osób chętnych z okolic Krakowa. Opcje są dwie: pociąg/samochód jak coś to kontakt 602209197 jakby ktoś się namyślił czekam na info do 18-stej. p.s. w 2/3 osoby hotel/samochód wyjdzie nas taniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szirok 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2008 Gdyby, ktos z poza Gdańska chcial przyjechac i przenocowac to ceny noclegow w centrum: http://domharcerza.pl/index-pl.html (samo centrum Gdańska) http://www.villaalicja.ascomi.pl (wyzszy standard, ale z 3-4km od centrum) telefon kontaktowy do mnie 0793122344 (Jarek) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2008 ja jestem w plecy z projektami, wiec tez mnie nie bedzie niestety... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2008 Jakby ktoś mnie przenocował to why not Ktoś byłby w stanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2008 Jakby ktoś mnie przenocował to why not Ktoś byłby w stanie? przecież tam Szirok podesłał hotelik za 5 dyszek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 10, 2008 Na dworcu taniej Skoro nie chcą w serwerowni dać się ludziom przespać, albo gdzieś na zapleczu Rano kumplowi w czynie społecznym robie mieszkanie ale na 18 stawie się, tylko jak was poznam ? Duża grupa pod kinem łysych panów z groźnym wzrokiem ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szirok 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2008 tylko jak was poznam ? Tak wygladam: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2008 Jaki koks ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2008 hehe, widac ze serwery sam montuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach