Sebak 298 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 A czy ja mówię, że źle... ? Po prostu od razu mi się to skojarzyło z JKM. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 lotto.pl leży :) Chyba se otworze wątek w host is down Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eros 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 E tam, moje liczby daly ciala.... better luck next ime. //edit 3ojka tez. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad Z. 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 Trojka Ciekawe czy bedzie ze 30 zl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 szóstka 35 mln zł moje !!!!! aaaaaaaaaa jutro po kase jade !!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eros 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 jasne:P chyba w biegu hehe.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 Wygrałem...! ...dwa złote plecy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eros 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 mafia cie dopadnie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 No i lotto.pl padło. Czy firmy obracające miliardowymi budżetami nie potrafią kupić sobie porządnego serwera? Na czym to stoi na Athlonie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zajcev 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 Hmm na biurku lezy 25 kuponow po 2zl... pierwszy raz tyle zainwestowalem, jaki efekt? Nie trafilem nawet 3jki... coz wracamy do pracy, jak widac pieniadze nie leza na ulicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2008 No i lotto.pl padło. nic dziwnego, w końcu ja tym nie zarządzam... ( ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2008 No i lotto.pl padło. Czy firmy obracające miliardowymi budżetami nie potrafią kupić sobie porządnego serwera? Na czym to stoi na Athlonie? Nowy ich projekt loteriada jest na serwerach Webtelu (kumpel pracuje tam). Mówił, że dwa serwery na których to stały zagotowały się gdy od godziny 08:00 do 09:00 było ponad 1,3 mln odwiedzin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2008 No i pech - zamiast 35 milionów, mam ich tylko dziewięć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2008 Nowy ich projekt loteriada jest na serwerach Webtelu (kumpel pracuje tam). Mówił, że dwa serwery na których to stały zagotowały się gdy od godziny 08:00 do 09:00 było ponad 1,3 mln odwiedzin. Problem Loteriady (lubi sobie serwis paść chociaż nic kompletnie w nim nie ma) polega na tym ze stoi w Call Center zamiast w Data Center - To jak zamiast na lotnisko pojechać na śmietnisko. Niby niewielka ale jednak różnica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach