Skocz do zawartości
Siergiej

Zagraniczne IP +domena

Polecane posty

Pomóżcie proszę znaleźć nie drogi zagraniczny hosting, chodzi mi o:

1) zagraniczne IP (żadnych wzmianek o Polsce)

2) niedrogi (to ma być serwer czasowy, fajnie było by gdyby był jakiś długi okres testowy, albo możliwość wykupienia na krótki okres czasu, miesiąc np.)

3) bezpłatna domena(subdomena) razem z kontem, coś w rodzaju twoja_nazwa.az.pl, albo jakaś promocja typu nazwa.pl - domena za złotówke, albo home.pl za 90gr.

4) kompatybilność serwera z Zend Framework!

O co właściwie chodzi: zamawiam w Rosji stronę internetową, ale strona mi właściwie nie jest potrzebna, poprostu chcę zobaczyć źródła ich CMS'a, w rzadnym przypadku nie mogą wiedzieć że strona jest zamawiana z Polski. I nie chcę dodatkowo przepłacać jeszcze za serwer z którego za chwilę zrezygnuję.

http://surpasshosting.com/ - wszystko amerykańskie. cPanel, 6$ (14zł) :P

Nie ma darmowej subdomeny,

zmuszaja do rejestracji nowej za 15,99 $, więc w sumie 24$(52 zł)

nie ma szczegółowego opisu serwerów,

nie ma okresu testowego,

200G powierzchni, a na co mi to (typowe konto dla nastolatków co nie mają gdzie ukrywać filmów od rodziców)?

Ale stronkę mają ładną muszę przyznać. I serwerek bez domeny spróbuje wziąć na próbę kiedyś, bo rzeczywiście tanio.

Czy jakąś bardziej poważną ofertę znacie?

Surpass to jeden z najlepszych hostingów w USA. Domenę możesz kupić za parę złotych przecież - nie musisz jej odnawiać, a zawsze możesz przenieść i używać dalej (darmowa domena z hostingu zawsze na nim pozostanie).

Surpass to jeden z najlepszych hostingów w USA. Domenę możesz kupić za parę złotych przecież - nie musisz jej odnawiać, a zawsze możesz przenieść i używać dalej (darmowa domena z hostingu zawsze na nim pozostanie).

A wiesz może gdzie można kupić tanio domenę zagraniczną, żeby w whois nie widniały polscy rejestratorzy?

@Siergiej możesz zarejestrować np domenę globalną w PL firmie i poprosić o ukrycie danych, wówczas np my umożliwiamy ukrycie wszystkich danych łącznie z danymi rejestratora i wszelkich kontaktów.

Jednak przed tą operacją dowiedz się konkretnie jakie dane firma ukrywa w bazie whois.

Ludzie, i to ma być jeden z najleprzych hostingów w USA??? Trzeci dzień mija od momentu opłaty za hosting a nadal nie dostałem nawet żadnego potwierdzenia, ani o tym że zarejestrowałem się, ani o opłacie, ani mam konta hostingowego... Opłaciłem kartą Visa, sprawdzałem historię rachunku, kasa była pobrana 3 dni temu, o co chodzi? To jest jakaś fikcyjna firma? W odpowiedzi na zapytania wysyłane z ich strony www dostaje takie coś :

"Hello,

I can confirm with you that we have received your payment and your account should be in the process of being activated very shortly.

Have a great day,"

Wczoraj się wkurzyłem i wszedłem na 20 stronę google w wynikach wyszukiwania hostingów i znalazłem taką stronę www.GoDaddy.comWykupiłem domenę i hosting, wszystko zajęło niecałe 5 min. Po 10 min pod adresem mojej domeny widniała strona.

Zna kto może jakieś popularne forum zagraniczne o usługodawcach hostingowych, gdzie bym mógł publicznie wyrazić swoją opinię o tej firmie?

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się