nvu 24 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2008 Jeżeli do jutra nie otrzymam danych na PM od czoobka, lucasa i rufika to będą jeszcze wolne 3 sztuki Lucas juz dane dał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mruczek Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2008 A ja mam takie pytanie. Zarówno do supportu (bo mi się kontakt mailowy urwał :-/), jak i do użytkowników kont z tej "promocji". Czy też macie ograniczenie do jednej domeny? Bo ja mam i tzw. nici z dodania kolejnej domeny, czyli w zasadzie nici z testów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemu 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2008 @Mruczek - na to wygląda że nie możemy mieć dodatkowych domen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Godzio 12 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2008 Wyedytuj podstawową po prostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2008 Już poprawione przy przenosinach w pakietach troche system zmienił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2008 Jak się sprawują konta ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mruczek Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2008 Na razie mogę tylko pochwalić. Używam hostingu jako strony startowej dla przeglądarek dla siebie i rodziny (PHP + baza linków z MySQL), więc w moim przypadku liczy się raczej dostepność strony, a nie sprawność serwera przy dużej ilości użytkowników i ten warunek (dostępności) Firehost spełnia jak na razie doskonale. Nie było przypadku, by moja strona nie chciała się załadować (a ładuje się przy otwarciu każdej nowej zakładki!), więc mogę Was ocenić na razie bardzo dobrze. Plusem jest także panel DirectAdmin, choć szkoda, że możliwość edycji własnej strefy DNS nie jest udostepniana w standardzie (co wyklucza ten hosting z pewnych moich zastosowań). I jeszcze jedna sugestia: pracujcie nad panelem rozliczeniowym, bo na razie jest kiepsko z nim. Dzięki za udostępnienie serwera do testów! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2008 Zgadza się panel do rozliczeń jest taką "prowizorką" aby się nie pogłubić, zarządzanie dnsami możemy uruchomić na prośbe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netzip 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2008 aby się nie pogłubić Błagam Cię... Jako przedstawiciel firmy chociaż czytaj to co piszesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2008 Przepraszam, poprawka pogubić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2008 nvu czy ty wiesz co to jest firefox???? Jeżeli nie to zainstaluj go.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2008 Zainstaluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netu 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2008 walnąłem na konto autobloga już jest ok 700 artów i działa bez jakich kolwiek problemów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2008 I po testach Póki co chodziło wszystko szybko i sprawnie. Z supportu nie korzystałem to o czasie reakcji nie mam jak się wypowiedzieć. Zapowiada się nieźle. Byleby NVU dobrał dobry stosunek ilości kont per maszyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WoofeR 0 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2008 I po testach Póki co chodziło wszystko szybko i sprawnie. HE + DA, co ma nie działać? (wybór HE był jednym z lepszych pomysłów nvu ). Byleby NVU dobrał dobry stosunek ilości kont per maszyna Raczej nie powinien mieć tego problemu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach