TheBlood 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2008 No to jakiś oszust. Wcześniej rackgo.net stalo na serwerach vps4less, teraz w ovh.net. Żeby oszukiwać, to też trzeba umieć. Ale żeby umiejętnie oszukiwać, to trzeba mieć chociaż jakiś intelekt... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spacedust 0 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2008 Uwaga oszust znowu w akcji tym razem na zagranicznym WHT ! http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=679559 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spacedust 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2008 Jeszcze mu mało: http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=685480 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2008 Jeszcze mu mało: http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=685480 Nieźle, komuś 500E z karty ściągnął :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2008 Cwaniak.. zamawia serwery a potem zmienia maile na cudze, ostatnio na mój firmowy trafiło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2008 500€ - sporo. Człowiek nieźle główkuje. Ciekawe ile już obrał w swe obroty:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2008 Ale wszystko do czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spacedust 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2008 Avoid this company at all costs in my opinion. I lost $200 from them. Następny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2008 http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=685480 Hmm, a mnie zadziwił użytkownik "papajo", którzy szczerze poleca jego usługi... Dodam, że na tym forum jest użytkownik o podobnej nazwie użytkownika (jedną literkę mniej). Oczywiście, nie mam podstaw do tego, aby kogoś oskarżać bez dowodów, dlatego proszę nie brać sobie mojej wypowiedzi do serca... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość papaj Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2008 e, to nie ja ja lubie ovh! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2008 e, to nie ja Originally Posted by papajo View PostYes, I used My VISA card, I`ve got minus 69 euro on My billing. And you have the same IP as the OP Hmm... ja lubie ovh! Również Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2008 patrzcie jeszcze użytkownik papaj(o) go tam zachwala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość papaj Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2008 Tamten uzytkownik twierdzi ze skorzystal z oferty i dostal serwer, i ze karta zostala obciazana na 69 euro... o zachwalaniu tam zabardzo nic nie ma nawet nie probujcie mnie porownywac i denerwowac na weekend swoja ksywe mam juz ponad rok i wziela sie z tego ze lubie palic z fajki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2008 Jednak jest to dziwny zbieg okoliczności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2008 właśnie a takich zbiegów już trochę mieliśmy na WHT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coolbrize 0 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2010 Witam serdecznie forumowiczów, Podbijam bardzo stary temat ale myślę że warto wiedzieć jak zakończyła się przygoda z przed dwóch lat. Pod podanym linkiem znajdziecie skany związane z tym tematem. http://pokazywarka.pl/jap5by/ Jeśli jeszcze ktoś się zastanawia czy warto zgłaszać takie rzeczy to wydaje mi się że jednak warto. A co do słynnych prawników rusela to oczywiście są tylko że na nazwisko mają google a że mountain view do polski jest daleko to na rozprawach rusel musi reprezentować się sam Można? Można! Serdecznie pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2010 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^^KaMaZZ~.^ 154 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2010 Frajer, szkoda, że bez dopiero teraz i tak skąpo, za samo cwaniakowanie już kaganiec na łeb i do kamieniołomu, żeby odpracował to, co ukradł, więzienie nie uczy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2010 ile czasu zabrała walka ? 6 miesięcy w zawieszeniu na 3 lata to mamy 3 lata spokoju ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2010 @up Mniej więcej jak widzisz pierwszy post: Napisano 09 marzec 2008 - 22:17 Dziś mamy 13.03.2010 czyli około dwóch lat Ja też dodam, iż walczę za oszustwo w tym temacie: http://www.webhostin...cs/#entry176796 Pod naciskiem prokuratury oddał nam (jest jeszcze jedna poszkodowana w tym osoba o ile mi tylko wiadomo) tyle ile nas okradł i prokuratura chce umorzyć śledztwo przez to... ;o ale nie poddam się tak łatwo bez walki... nie będę zdradzał szczegółów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2010 @coolbrize - szacun! Rządzisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2010 Można i trzeba - sam osobiście byłem jako świadek w sprawie Artura G. ostatnio - kwota równie niska. Teraz podobno* zaczął uczciwą pracę. //edit * mogę potwierdzić założenie działalności gospodarczej i poprawności dokumentów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2010 Brawo bo mnie też dziabnął kiedyś na 250 zł (soursense) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach