Debian 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2008 Przeczytajcie i obejrzcie: "Pod Gorzowem młody człowiek położył się na torowisku, żeby nagrać, jak przejeżdża nad nim pociąg. Film z makabrycznej zabawy zamieścił w internecie..." http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,4826425.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2008 Szkoda, że akurat nikogo nie było w toaletach, by przynajmniej miał dodatkowe atrakcje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2008 Świat jest pełen kretynów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2008 Według komentarzy, jeżeli to rzeczywiście autor się wypowiada, to wszystko wcześniej sprawdził - czy nie ma wiszących elementów, jaki jest prześwit. Tak samo niebezpieczne jak przejście przez przejście dla pieszych. Już widziałem bardziej idiotyczne filmiki - jakiś koleś z Łodzi wychodzący na dach tramwaju czy koleś jadący na motorku krętymi uliczkami w górach ~270km/h. Ale żeby być moralnie poprawny to oczywiście nie popieram, bardzo źle zrobił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2008 a ja żałuję, że go nie rozp.. _@(*$_)@*$.. by się gnojkowi odechciało takich bzdur.. to jest gówno na miarę parkour i do tego to podpalanie malucha na jakiejś uczelni, też chyba tu kiedyś był taki wątek, o ile dobrze pamiętam.. powinni go złapać i doje_(!@*ć z 5000 kary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2008 .. to jest gówno na miarę parkour czego uważasz, że parkour to gówno ??? :F //edit: Co nie należy do Parkour? Parkour to nie pojedyncze techniki (nie używa się formy "tricki"!), ani nieprzemyślany i nietrenowany bieg czy ucieczka. Do PK nie należą również (choć bardzo często są do niego przypisywane) rozmaite tricki freerunowe czy akrobatyczne, takie jak salta, palm spiny, oraz mnóstwo innych ruchów zupełnie bezużytecznych przy właściwym, efektywnym przemieszczaniu się. W tym miejscu zarysowuje się różnica między (często pozorną) efektownością (Freerun), a efektywnością (Parkour). W Parkour nie ma miejsca na brawurę i szaleństwa. Każdy ruch musi być przemyślany i mieć jakikolwiek, inny niż popis, cel. Parkour to także nie skoki z wysokości, które w niedługim czasie dają o sobie znać w postaci bólu nieodwracalnie zniszczonych kolan. Sam David Belle mówi: ? Zrozumcie, że ta sztuka została zapoczątkowana przez kilku żołnierzy w Wietnamie, by jak najskuteczniej uciekać lub móc się gdzieś przedostać i chciałbym, żeby Parkour został utrzymany w takim znaczeniu. Trzeba sobie wyraźnie powiedzieć, co jest użyteczne, a co nie w sytuacji awaryjnej. Jeżeli więc wykonujecie bezsensowne akrobacje na ulicy, by tylko pokazać swoje umiejętności, nie mówcie, że jest to Parkour." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2008 Pro, widziałem już to i rozesłałem znajomym na gg. Fajnie by było jak by z pociągu coś wystawało ;f Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WoofeR 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2008 Fajnie by było jak by z pociągu coś wystawało ;f Fajnie to by raczej nie było, ale dałoby to do myślenia co niektórym, potencjalnym naśladowcom... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2008 jarek wiesz.. chodzi o dzieciaków skaczących po garażach.. heh nie wnikam głębiej, przecież logiczne, że nie wkur.. mnie żołnierze wietnamscy : ) w sumie dobry tekst, muszę czytankę zrobić na angielski o tym, bo mam jednego zapaleńca w klasie hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2008 jarek wiesz.. chodzi o dzieciaków skaczących po garażach.. hehnie wnikam głębiej, przecież logiczne, że nie wkur.. mnie żołnierze wietnamscy : ) w sumie dobry tekst, muszę czytankę zrobić na angielski o tym, bo mam jednego zapaleńca w klasie hehe heh... dobrze że mi nie biegają po garażu Wiesz mnie to 'troszkę' denerwuje jak ktoś 'myli' (albo jest pewien, że wie lepiej) pojęcia i strasznie mnie to wkur**** ;f NP: płyta "Rap Eskadra 6 - Zima 2008" nie wiem w ogóle gdzie tam hip - hop ???? ;f ....... Specjaliści od hip-hopu co słuchają meza, libera, lirka itp. chyba składali tą płytkę ;f Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2008 Jakby coś wystawało, to nikt by nie zobaczył tego filmu. Najlepiej jakby jacyś pasażerowie byli w WC wtedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach