Maniek9318 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2007 szukam taniego hostingu na swoją strone 500mb powierzchni i 15gb transferu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2007 http://webhostingtalk.pl/search.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maniek9318 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2007 Mi chodzi o jakies oferty lub porady. A i stronka jest w php-fusion Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2007 http://webhostingtalk.pl/search.php Jak nie masz nic do napisania, to nie pisz! Maniek9318 może coś więcej, ile chciałbyś wydać, gdzie serwer ma być, itd. ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maniek9318 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2007 serwer najlepiej w polsce albo blisko polski, a wydac chciałbyś jak najmniej bo święta idą i niespodziewanie wypadło ci hosting kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2007 To może prohost.pl lub proste.pl z Polski. Tańsze mogą być z Niemiec np. neteasy.pl, insane.pl, webh.pl. Najlepiej poczytaj opinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2007 proste.pl / insane.pl / hekko.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2007 www.unixstorm.org Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2007 www.szybki-serwer.pl niezawodny i bezawaryjny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maniek9318 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2007 A co sądzicie o tym hostingu - www.szybki-serwer.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2007 czytaj opinie jeny czy to ciężko po to są one Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maniek9318 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2007 Ja się pytam opinie czasami są fałszywe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2007 to po co się pytasz, skoro twierdzisz, że opinie są czasem fałszywe? jaaaaaa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maniek9318 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2007 Mówie ze nie które są fałszywe. A nie wszystkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2007 To je za przeproszeniem k[wymoderowano] poczytaj ! @Edit Przepraszam ale mnie troszkę poniosło Bo jak czytam takie "głupie" posty to mnie krew zalewa ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2007 "Ładnie się Pan przedstawił przed milionami słuchaczy" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2007 Wątpię że opinie są fałszywe - o ile ktoś jest na tyle głupi żeby umieszczać wymyślone przez siebie opinie daleko nie zajdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bart Wilde 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2007 Jak chcesz, moge Ci dac cos za free. Odezwij sie do mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2007 za free to nawet żona nie da : P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2007 To mu kwiatka i Aspirynę (na ból głowy) wyśle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2007 niektórzy mają szczęście i dostają za free, mnie nikt nie chce dać ... poza żoną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheBlood 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2007 kei.pl, iq.pl, masternet.pl, proste.pl, prohost.pl, 3it.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach