Skocz do zawartości
Tomasz Fiedoruk

Http://host-tracker.com

Polecane posty

taki sam jak łączny czas monitorowania

A łączny czas monitorowania masz 180 dni, a uptime 99,74% i 99,76%... więc raczej jest różny od czasu monitorowania... .

Dzieje się tak po prostu choć nie zawsze przy monitoringu kilku hostów po grubo kilkudziesięciu/kilkuset dniach szczególnie na kontach bezpłatnych.

Dochodzi tu jeszcze jeden większy problem otóż, w takich przypadkach monitoring nie zawsze działa prawidłowo, a wręcz albo zaniża albo grubo zawyża.

Gość

A czemu pro? no bo Ty masz light, ta? nie free? heh

ja mam light i zero problemów... super serwis w sumie.. w dodatku ludzkie ceny.. nie to, co ten polski tracker, o którym kiedyś gadaliśmy na Gadu, że ceny tupet.. hehe..

Rada w stylu P:

Kup sobie VPSa i zainstaluj Zabbixa :)

Tia... Dedyka od razu :)

BOSS: Tak z ciekawosci... Skoro masz free/light to jakim cudem masz sprawdzanie co minute? Z ich oferty wynika, ze takie sprawdzanie zaczyna sie od wersji pro...

[...]Skoro masz free/light to jakim cudem masz sprawdzanie co minute? Z ich oferty wynika, ze takie sprawdzanie zaczyna sie od wersji pro...
Przez pierwsze kilka dni owszem działa w miarę dobrze, ale już po kilkudziesięciu/set dniach jak przykład @BOSS'a działa w sposób błędny.

Najlepiej to załóż nowe konto :)

Gość

hmm.. a ja mam light i mogę co minutę ustawić.. teraz mam co 10 minut..heh

i w sumie wszystko działa OK.. heh

Tia... Dedyka od razu :)

BOSS: Tak z ciekawosci... Skoro masz free/light to jakim cudem masz sprawdzanie co minute? Z ich oferty wynika, ze takie sprawdzanie zaczyna sie od wersji pro...

No właśnie nie wiem dlaczego mam nadal co minutę :) Dlatego z tym pytaniem nie piszę na ich oficjalnego maila, wejdą zobaczą że mam co minutę i wyłączą :)

hmm.. a ja mam light i mogę co minutę ustawić.. teraz mam co 10 minut..heh

i w sumie wszystko działa OK.. heh

Heh gdzie taką promocję robili że na light co minutę ? :)

No właśnie nie wiem dlaczego mam nadal co minutę :) Dlatego z tym pytaniem nie piszę na ich oficjalnego maila, wejdą zobaczą że mam co minutę i wyłączą :)

Z promocji.. :)

Gość

Ja mam od 3 miechów.. heh.. i mam co minutę, też się zdziwiłem, bo gdy kupowałem, było chyba 10 czy 15 minut minimum.. heh

ale nie będę dopytywał.. właśnie mi napisali, że przedłużenie 13 dolców na 3 miechy.. i skorzystam : )

jak dla mnie bomba serwis ..i service też : )

Opłaty za używanie tego serwisu wprowadzili dość niedawno (kilka miechów temu), a wcześniej można było bez problemu ustawiać 1min interval. Więc jak ktoś założył konto wcześniej to widocznie nie zmieniali już starych opcji i tak zostawili ;)

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się