Skocz do zawartości
BlueMan

Shared Z Ssh

Polecane posty

Aktualnie jestem w netlook.pl ale ostatnio coraz wolniej chodzi oraz trochę mnie irytuje, że muszę się męczyć z aktualizacją, instalacją przez FTP. Zasmakowałem w SSH i bez tego nie chce mi się nic grzebać na koncie jeśli miałbym się męczyć ze zrywaniem połączeń przez FTP i źle dogranymi plikami. A potem męczarnia z chmod'ami, skoro w SSH prościej to zrobię.

Stronka to właściwie mój blog, precelek i kilka podrzędnych stronek napisanych na potrzeby zaliczeń na studia. Więc duże obciążenie nie będzie generowane.

Wymagania:

HDD: 1GB

Transfer: 10GB

Bazy: b/o (abym nie czuł się ograniczony :/ )

Cena: 60zl

Dodatkowe plusy:

panel DirectAdmin

obsługa RoR

Jak na razie najlepsza oferta która by spełniała moje wymagania jest linuxpl.com z którego jestem bardzo zadowolony jako ich klient. Ale nie chcę mieć wszystkich stronek u nich na serwerach ;)

insane było by dobre, gdyby obciąc o połowę pakiet Biuro Mini z HDD i transferu. Widziałem ofertę/promocję dla WHT za 70zł - ciekawa propozycja.

cal.pl - za duży, za drogi pakiet bym musiał wykupić.

risp.pl - 150zł/rok :) to nie dla mnie.

60zł jak na stronkę/pocztę tylko na blog to jest sporo ;) dlatego nie szukam super sprawdzonych firm jak kei.pl. Nie zależy mi na 120% uptime :) ale taki podstawowy 90% by się przydał xD

Rozważam pomiędzy dopłatą do insane, a linuxpl :)

PS

Ogólnie mało jest takich małych kont z dostępem do SSH... .

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się