Skocz do zawartości
beliq

Z życia Wzięte...

Polecane posty

Sobota, 16, po obiedze w domu rodzinnym poproszono mnie abym pozmywał.

No więc umyłem te kilka talerzy i garnków na krzyż,

po czym udałem się oczywiście przed monitor.

Nie mnięło 15 minut, a wpłynęły pierwsze tickety:

- a kuchenka? podłoga? kto to umyje?!

- bardzo mi przykro, ale Twój pakiet SLA nie obejmuje tego typu usług :lol:

Gość

Ja kiedyś, po kolejnej przeprowadzce mieszkałem w takiej raczej wiosce.. wszystko wypakowałem, kompa podłączyłem.. i odruchowo pierwsze kliknięcie w połączenie dial up na pulpicie (wtedy to było SDI).. dopiero po ostrym bluzgu ("@^$*(&$%@$ czemu się nie chce połączyć???") skumałem, że SDI miałem w domu, a teraz byłem gdzie indziej i nie miałem netu :lol: siła przyzwyczajenia...

heh... net jest wszędzie, a wystarczy tylko komórka -> kabelek -> lapek (tylko u rodziny na wsi muszę wyjść na poddasze na balkon by mieć lepszy zasięg :lol: )

Gość

ale to było ze 3-4 lata temu.. poza tym jak dobrze policzyć, to te komórki w ogóle się nie opłacają.. wolno i drogo.. lipa

Sponsi, ale jak nie masz wyjścia to co zrobisz :lol: Poza tym simdata w plusie nie jest taka droga, 3gr za 100kb jest znośne aby sprawdzić pocztę, odpisać klientom, nawet o dziwo można na serwerze posmigać, fakt trochę to wolno trwa ale nie jest niemożliwe. No i poza tym to nie jest stałe rozwiązanie więc da się wytrzymać.

Adrian, są jeszcze takie wynalazki jak bluetooth - wtedy żadne kable niepotrzebne..

Adrian, są jeszcze takie wynalazki jak bluetooth - wtedy żadne kable niepotrzebne..
Tylko trzeba go mieć jeszcze w telefonie :lol:

A na kabelku jakoś pewniej się czuje ;)

Natomiast co mi się spodobało... zwykły kabelek DKU-5 za parę złotych na linux'ie działa bez problemu do przesyłu neta, a na windowsie nie :lol:

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się