Skocz do zawartości
Kamil01

Jak Odpracować Ostrzeżenie?

Polecane posty

z Colą? :P

Jak można tak bezcześcić cały aromat whisky :)

Jedynie na dwóch kostkach lodu.

z Colą? :)

Jak można tak bezcześcić cały aromat whisky :)

Jedynie na dwóch kostkach lodu.

Delektować to ja się lubię nietuzinkowym winem podawanym w dobrej jakości szkle.

Jacka z Colą, że tak powiem... lubię "walić" do bólu i jestem w tym niezły. :P

Colę dolewam jedynie do czystej, sama vóda jakoś mi nie specjalnie podchodzi pod organizm :P

A wina (obojętnie jakiego) w ogóle nie znoszę...

No nie... z tanim piwem do whisky :P

heh od raz widać co admini porabiają w wolnych chwilach :)

hm... piwo to piwo :) wisky to wisky :> nie lubię takich "wynalazków" wolę bolsa albo smirnoff'a

cóż każdy jest fanatykiem czegoś :) Ja fanatyk tyskiego :) No i dlatego taka nazwa mego serwera :P

Jak wino to tylko Komandos!!!

200px-Komandos.jpg

Komandos – substancja niezbędna do życia punkom, zaawansowanym kinderpunkom, skinheadom i zwykłym chodnikowym żulom. Charakteryzuje się leśnym posmakiem, chociaż około 50% trunku to siarka. Produkowany jest z dojrzałych w polskim słoneczku, soczystych jabłuszek. Nazwa pochodzi od podstawowej właściwości takiego wina: obala znienacka.

Wyróżniamy dwa podstawowe gatunki Komandosa: zielony i czerwony. Oczywiście zielony jest bardziej poszukiwaną zdobyczą, więc jeśli brakuje zielonego, z braku laku kupujemy czerwonego.

Wywołuje silne reakcje halucynogenne, moczopędne, koniopędne, a w dużej dawce nawet bełtopędne i bełtotwórcze. Służy również do integracji przed koncertami.

Mordokwas produkowany jest przez firmę Ostrowin, posiadającą 117-letni staż pracy przy winach.

źródło Nonsesopedia

:)

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się