shive 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2007 Nie wiem czy tylko u mnie występuje taki błąd: po wejściu na WHT i załadowaniu strony Firefox znika z ekranu - zamyka się. Tak się dzieje za każdym razem. W operze jest w porządku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tuX 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2007 Która wersja?;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2007 U mnie pod W2K nie ma takich problemów z Firefox-em. ( v. 2.0.0.3 ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2007 hmm pod xp + sp2 i pod slackware też nie ma takich problemów, oczywiście używając najnowszego FF. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2007 Najnowsza wersja linuksowa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2007 Używam cały czas firefoxa i nigdy takiej sytuacji nie miałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2007 No to mam pecha... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2007 To zmien sobie FF na jakas porzadna przegladarke i problemy znikna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2007 Na codzień używam opery, ale z różnych względów często zamieniam na FF. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2007 Miałem kiedyś tak z FF też, jak siedziałem na ubuntu. Nie wiem w czym tkwi problem, ale występował przy otwieraniu różnych stron - wyglądało na jakiś problem/błąd przy ładowaniu JS. Ale na XP i najnowszym FF nie mam już takich problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majkel. 5 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2007 Miałem tak na jakiejś poprzedniej wersji firefoxa, jak siedzialem na suse. Pamietam ze podmienilem kilka plikow ze starszej wersji FF. Dokładnie jakie to Ci nie powiem, ale moze Ci coś to pomoze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2007 ja mialem podobny problem ze niektore strony szyfrowane sie wieszaly ( przegladarka sie wieszla ) Przeinstalowalem wszystko i smigalo jak trzeba. Dodatkowo dodam ze wywalilem kazdy "syf" przegladarki po odinstalowaniu i dopiero wtedy instal drugi raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buszmen 0 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2007 Hmmm, pod FreeBSD i Mac OS X (FF 2.0.0.3) nie ma problemu. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2007 Hmm... gdyby przypadkiem komuś też się tak waliło, soluszyn: pomogło wywalenie IceWeasela i zastąpienie standardowym Firefoxem. Mogłem od razu na to wpaść... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pedro 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2008 No to mam pecha... No to ja też mam pecha. Tyle, że ja mam wersję Win32, nie chce mi się iść na góre, żeby odpalić Linuxa:/No to mam pecha... No to ja też mam pecha. Tyle, że ja mam wersję Win32, nie chce mi się iść na góre, żeby odpalić Linuxa:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2008 Pedro: skąd się urwałeś? Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pedro 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2008 @ednet: My false. Nie doczytałem wątku do końca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2008 Bynajmniej, po ostatniej akutalizacji FF pod Win32 ta przeglądarka faktycznie wiesza się kilkakrotnie w ciągu jednego dnia bez specjalnego powodu, a co wcześniej oczywiscie nie miało miejsca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2008 FF wiesza? ale hę? 2.0.0.11? u mnie rewelacja... a nigdy nie przewidywałem, że się przekonam do niej... aż szkoda, że Netscape'a zamknęli : ( tak miniofftopowo... uwielbiam Operę, ale ona czasem nie kontaktuje w niektórych apletach (mBank, Allegro..).. no i zadomowiłem się w FF.. i jak dla mnie - stabilnie na maksa heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2008 Masakrycznie mi sie ten FF wiesza ostatnio, a ze to Win XP, to ja nie wiem nawet co z tym moge zrobic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2008 Fiu Fiu, mi też FF najnowszy działa jak należy - nie wiem co masz skopane Belliq... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2008 no ladnie, administrator, a ma najgorzej dzialajaca workstacje hmmm, na nowym komputerze bedzie Debian i XFCE, trenuje juz na zdalnym VPSie przyzwyczajanie sie, moze wtedy bedzie lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2008 no ladnie, administrator, a ma najgorzej dzialajaca workstacje hmmm, na nowym komputerze bedzie Debian i XFCE, trenuje juz na zdalnym VPSie przyzwyczajanie sie, moze wtedy bedzie lepiej hehe, szefc bez butów chodzi jesli chodzi o firefoxa to mi tez sie zawiesza ostatnio. PS. W końcu jakiś admin co desktopie nie uzywa linuxa Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach