elcct 159 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2007 cytat z di.com.pl: "PAP przypomina, że w Polsce zabronione jest nie tylko zmuszanie do prostytucji, ale także nakłanianie do niej, ułatwianie nierządu oraz czerpanie z tego korzyści materialnych." (To odnosnie serwisow umozliwiajacych zamieszczanie ogloszen erotycznych) W jakim kraju nie jest to zabronione, znaczy gdzie najlepiej postawic serwer zeby nie bylo z tym problemow Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2007 W holandii np. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
riklaunim 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2007 tam gdzie LPR i PiS nie są u władzy Na wschodzie samowolka na serwerach a na zachodzie liberalizm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dytryk_z_Bern 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2007 Sądzę, że jakiaś Rosja czy inny kraj który w niewielkim stopniu zwraca uwagę na prawo w Internecie byłby odpowiedni... pozostaje jeszcze kwestia dobrego smaku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Luty 12, 2007 W Holandii prostytucja jest legalna więc możesz umieszczać tam treści tego typu. Sam myślę, że w Polsce to kwestia kilku lat (czyli odejścia dzisiejszego nie udolnego, poniżającego społeczeństwo rządu). Jak by nie było trzeba będzie jakoś spłacić kredyty i łatać dziurę budżetową, a pójście w przykład za legalizacjami w Holandii mogli byśmy trochę odżyć gospodarczo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr Mikołajski 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2007 W Holandii prostytucja jest legalna więc możesz umieszczać tam treści tego typu.Sam myślę, że w Polsce to kwestia kilku lat W Polsce prostytucja też jest legalna i to od dawna. Nielegalne jest czerpanie korzyści z cudzej prostytucji (nie własnej) i dlatego mamy agencje towarzyskie oraz salony masażu, a nie normalne burdele z opodatkowanymi panienkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2007 "Nie będzie prostytucji, nie będzie papierosów, nie będzie niczego..." jak to mówił polityk roku.... Obiło mi się o uszy że chcą zakazać w Polsce w ogóle dowolnej erotyki, typu gazety w kioskach, strony w sieci, filmy itp Ale coś chwilowo cisza na ten temat... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2007 A może ubierać kobiety tak jak krajach islamskich albo zrobić instrukcję "jak to robić" Zapewne za tą drugą opcją to LPR z chęcią by się wzieło Bożę jakich ludzi Polacy wybrali (od razu mówię nie głosowałem na partie które są w koalicji - żeby sprawa była jasna ), ale zauważyłem że w większości internauci głosowali na inne partie niż te "trio", albo się wstydzą ale po sondażach mam wątpliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach