Skocz do zawartości
elcct

"prostytucja"

Polecane posty

cytat z di.com.pl:

"PAP przypomina, że w Polsce zabronione jest nie tylko zmuszanie do prostytucji, ale także nakłanianie do niej, ułatwianie nierządu oraz czerpanie z tego korzyści materialnych."

(To odnosnie serwisow umozliwiajacych zamieszczanie ogloszen erotycznych)

W jakim kraju nie jest to zabronione, znaczy gdzie najlepiej postawic serwer zeby nie bylo z tym problemow :)

Pozdrawiam

tam gdzie LPR i PiS nie są u władzy :) Na wschodzie samowolka na serwerach a na zachodzie liberalizm :)

Sądzę, że jakiaś Rosja czy inny kraj który w niewielkim stopniu zwraca uwagę na prawo w Internecie byłby odpowiedni... pozostaje jeszcze kwestia dobrego smaku.

Gość patrick

W Holandii prostytucja jest legalna więc możesz umieszczać tam treści tego typu.

Sam myślę, że w Polsce to kwestia kilku lat (czyli odejścia dzisiejszego nie udolnego, poniżającego społeczeństwo rządu). Jak by nie było trzeba będzie jakoś spłacić kredyty i łatać dziurę budżetową, a pójście w przykład za legalizacjami w Holandii mogli byśmy trochę odżyć gospodarczo.

W Holandii prostytucja jest legalna więc możesz umieszczać tam treści tego typu.

Sam myślę, że w Polsce to kwestia kilku lat

W Polsce prostytucja też jest legalna i to od dawna. Nielegalne jest czerpanie korzyści z cudzej prostytucji (nie własnej) i dlatego mamy agencje towarzyskie oraz salony masażu, a nie normalne burdele z opodatkowanymi panienkami.

"Nie będzie prostytucji, nie będzie papierosów, nie będzie niczego..." jak to mówił polityk roku....

Obiło mi się o uszy że chcą zakazać w Polsce w ogóle dowolnej erotyki, typu gazety w kioskach, strony w sieci, filmy itp ;)

Ale coś chwilowo cisza na ten temat...

A może ubierać kobiety tak jak krajach islamskich :) albo zrobić instrukcję "jak to robić" :) Zapewne za tą drugą opcją to LPR z chęcią by się wzieło

Bożę jakich ludzi Polacy wybrali :) (od razu mówię nie głosowałem na partie które są w koalicji - żeby sprawa była jasna ;) ), ale zauważyłem że w większości internauci głosowali na inne partie niż te "trio", albo się wstydzą ;) ale po sondażach mam wątpliwości :)

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się