vilgefortz 75 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2007 Witam, Dosc ciekawy watek jest tu: http://forum.optymalizacja.com/index.php?s...mp;#entry244321 W sumie to juz mnie nic nie zdziwi. Aby zajmowac sie hostingiem nie trzeba miec swoich serwerow, pracownikow, nie trzeba prowadzic firmy ani placic podatkow ... Moze to dobry pomysl aby zlikwidowac bezrobocie ? Panstwo zamiast zasilku opacalo by kazdemu bezrobotnemu serwer jakims DC Pozd. V Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2007 Panstwo zamiast zasilku opacalo by kazemu bezrobotnemu serwer jakims DC Jam jest bezrobotny! Ja! Ja! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2007 Jam jest bezrobotny! Ja! Ja! Klamca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2007 Jam jest bezrobotny! Ja! Ja! Od kiedy? ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2007 Od kiedy? ;> Oj cicho tam. Ktoś mi musi zasponsorować to HP 9000 Superdome, bo sam z pewnością na to nie zarobię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2007 Oj cicho tam. Ktoś mi musi zasponsorować to HP 9000 Superdome,bo sam z pewnością na to nie zarobię. Eee... A ja myslalem, ze BlackBox'y daja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2007 Oj cicho tam. Ktoś mi musi zasponsorować to HP 9000 Superdome,bo sam z pewnością na to nie zarobię. Ja mogę Ci tylko skromnie wersję 16CPU's zaponsorowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach