Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2006 Witam, Zaczynamy porządki, najpierw nowi moderatorzy. Wszyscy użytkownicy z liczbą postów większą niż 300 otrzymują rangę "Przyjaciel WHT" Jeśli macie ciekawe pomysły na inne rangi to piszcie. Wszystkie uwagi i propozycje zostaną rozpatrzone Pozdrawiam, Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2006 Prosze także wszystkich uzytkownikow ktorzy natrafia na jakies smietnisko w temacie, lub cos na co warto rzucic okiem pod katem regulaminu forum, o korzystanie z przycisku "RAPORT!" dostępnego pod danym postem. Ulatwi to znacznie sprzatanie WHT, poniewaz wiele rzeczy moze umknac naszej uwadze podczas patroli na forum Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2006 @doopy jeżeli chodzi o moją osobę to będę zgłaszał wszelkie "problemy". Przeglądam forum kilkanaście razy dziennie ;] Pozdrawiam; Szczepanik Adrian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2006 Jeśli macie ciekawe pomysły na inne rangi to piszcie. Nie róbmy z tego forum - młodzieżowego forum dla dzieci specjalnego traktowania. Kto tu patrzy na range Jeśli chodzi o respect to widać po postach z kim się rozmawia czy moderator czy zwykły user dla mnie nie ma znaczenia. Jakość a nie liczba postów się liczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2006 Styl składania wypowiedzi przede wszystkim oraz poziom, a nie kłótnie między sobą. Nie chcemy (tzn. ja) wodotrysków na forum które to przyciągają fanatyków instalacji phpbb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2006 Fobi, można włączyć możliwość usuwania własnych postów? PS. Mala prosba, postdel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2006 A niech sobie widnieje... zresztą jeszcze tylko przez parę dni bo forum zostaje usunięte z powodu kompletnego braku ruchu. Pozdrawiam; Szczepanik Adrian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2006 Fobi, można włączyć możliwość usuwania własnych postów? @Fobi... Niech Cię Pan Bóg broni przed tym aby temu abuserowi dawać cokolwiek co ma związek z delete, bo on tak przekombinuje... że nasz wszystkich pokasuje! @DLL... wysyłaj mi PM-ki i zaraz nie będzie postów których nie chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach