Wackos20 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2018 Nareszcie wiosna - czas grillowania z przyjaciółmi i spotkań na łonie natury. Osobiście nie mogłem doczekać się tego okresu, gdyż coroczna tradycją jest grillowanie z przyjaciółmi i wspólne spędzanie nie rzadko aktywnie czasu. Grillujecie? Uprzejmie proszę napiszcie jak wiosna spędzacie czas wolny z znajomymi, przyjaciółmi? Gdzie wybieracie się i czy aktywny wypoczynek nie jest Wam obcy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbenek12345 0 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2018 Czasem się zdarzy. Miejsca u mnie to jakiś park, jezioro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2018 Polecam karkóweczkę z grilla. Szczególnie w przerwie pomiędzy nabijaniem postów 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbenek12345 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2018 Między nabijaniem postów ;P no jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trikmen 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2018 Najlepszy czas to ten spęczony na rowerze. U mnie w mieście wybudowali kilka tras enduro i można fajnie pośmigać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
renutka10 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2018 Moje grillowanie to głównie nad jeziorem lub u znajomych. Karkóweczka jak najbardziej, aż palce lizać. Niestety tegoroczną Majówkę spędzę poza miejscem zamieszkania i nie będzie grilla, ale za to będzie ognisko z kiełbaskami i pieczonymi ziemniaczkami w skórce. Pamiętacie jak z dzieciństwie paliło się ognisko i piekło kiełbaski? Do tej pory mi to zostało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2018 Ja po prostu zaczynam instalować gentoo i kładę na procesorze soczysty stek za 9,99 z Biedronki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olek94 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2018 A co sądzicie o jednorazowych grillach? Dla mnie to bajka i później szybko się sprząta. Najbardziej smakuje mi karkówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natie38 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2018 W każdej wolnej chwili staram się wyjść do parku bądź umówić ze znajomymi na grilla. _____ http://oslonyregalow.pl/czy-magazynowanie-jest-drogie/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
idahoo 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2018 Witam. Mi najbardziej smakuje kiełbasa śląska, kaszanka i karkówka, o ile nie jest zbyt tłusta Kurczaczkiem też nie pogardzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Apoli37 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2018 My często wybieramy się na wycieczki rowerowe ze znajomymi. _____ http://www.warszawa.pl/biznes/szkolenia-i-webinary-o-inwestowaniu-na-rynku-forex/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muran 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2019 niedługo majówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgred 7 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2019 Dnia 16.04.2019 o 22:37, muran napisał: niedługo majówka chcesz szpadel za odkopanie tematu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach