Skocz do zawartości
Wackos20

Wiosna - czas grillowania

Polecane posty

Nareszcie wiosna - czas grillowania z przyjaciółmi i spotkań na łonie natury. Osobiście nie mogłem doczekać się tego okresu, gdyż coroczna tradycją jest grillowanie z przyjaciółmi i wspólne spędzanie nie rzadko aktywnie czasu. Grillujecie? Uprzejmie proszę napiszcie jak wiosna spędzacie czas wolny z znajomymi, przyjaciółmi? Gdzie wybieracie się i czy aktywny wypoczynek nie jest Wam obcy?

Najlepszy czas to ten spęczony na rowerze. U mnie w mieście wybudowali kilka tras enduro i można fajnie pośmigać.

Moje grillowanie to głównie nad jeziorem lub u znajomych. Karkóweczka jak najbardziej, aż palce lizać. Niestety tegoroczną Majówkę spędzę poza miejscem zamieszkania i nie będzie grilla, ale za to będzie ognisko z kiełbaskami i pieczonymi ziemniaczkami w skórce. Pamiętacie jak z dzieciństwie paliło się ognisko i piekło kiełbaski? Do tej pory mi to zostało.

Gość l3szcz

Ja po prostu zaczynam instalować gentoo i kładę na procesorze soczysty stek za 9,99 z Biedronki.

A co sądzicie o jednorazowych grillach? Dla mnie to bajka i później szybko się sprząta. Najbardziej smakuje mi karkówka :lol: 

Witam. Mi najbardziej smakuje kiełbasa śląska, kaszanka i karkówka, o ile nie jest zbyt tłusta :) Kurczaczkiem też nie pogardzę.

Dnia 16.04.2019 o 22:37, muran napisał:

niedługo majówka ;)

chcesz szpadel za odkopanie tematu?

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się