Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
mhost

Język Pl W Directadmin ... Jak ?

Polecane posty

Witam mam katalog z jezykiem polskim wgrałem go do katalogu /skins/enhaced/lang - tutaj mam rowniez folder en gdzie jest domyslny jezyk angielski teraz mam en i pl jak zrobic aby domyslnym byl pl nie ma tego nigdzie w panelu ... pomocy

Gość Franio
Witam mam katalog z jezykiem polskim wgrałem go do katalogu /skins/enhaced/lang - tutaj mam rowniez folder en gdzie jest domyslny jezyk angielski teraz mam en i pl jak zrobic aby domyslnym byl pl nie ma tego nigdzie w panelu ... pomocy

W sensie domyslny przy zakladaniu nowego usera? Z tego co pamietam to w dropdown list jezyki sa alfabetycznie.

Zmien nazwe podkatalogu na np. _pl - bedzie pierwszy. Albo link syboliczny w tym podkatalogu z taka nazwa odnoszacy sie do lang/pl

@mhost, czyżbyś założył HOSTINK? ;-) paranoja, ja bym odrazu zamknął ten topic ;/ A nie wspierać dzieciaków...

pl jak zrobic aby domyslnym byl pl nie ma tego nigdzie w panelu

buahahahahhaa ;)))))) nie ma to jak dawka humoru z samego rana :D

Czytając Twoje wcześniejsze posty można łatwo rozpoznać w Tobie osobe, która zamierza postawić hostink na DA, kompletnie nie znając sie na sprawie... Niepowodzenia... niecierpie takich osob ;]

Pozdr.

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować