Skocz do zawartości
XYS

[SKLEP] Prośba o wycenę/oferty stworzenia sklepu internetowego

Polecane posty

Cześć,

Proszę o wstępną wycenę sklepu internetowego:

- na początek 2000 produktów(docelowo max. 5000)

- płatności online(payU, BLIK)

- fvat

- wsparcie przy wdrożeniu

- niewymagany autorski szablon, trochę własnej grafiki mam

- import danych z pliku

- czas: najbliższe pół roku

Budżet: od 3000 zł w górę

Więcej szczegółów mogę podać w wiadomości prywatnej.

Edytowano przez XYS (zobacz historię edycji)

Nie wszyscy są na tyle obeznani w Prestashop, żeby dobrać sobie wszystkie rozwiązania, skonfigurować całość czy postawić szablon, który zapewne wymagać będzie drobnej modyfikacji. :) Nawet jak mają "olej" w głowie, to czasami brakuje czasu na naukę wszystkiego od nowa.

Gość Kamikadze

Nie wszyscy są na tyle obeznani w Prestashop, żeby dobrać sobie wszystkie rozwiązania, skonfigurować całość czy postawić szablon, który zapewne wymagać będzie drobnej modyfikacji. :) Nawet jak mają "olej" w głowie, to czasami brakuje czasu na naukę wszystkiego od nowa.

Za takie rozwiązania agencje internetowe kasują od 4-5 tysięcy do nawet 15-20. Za preste, hosting na rok, szablon (darmowy przerobiony + logo) i dodanie treści :)

Krzysztof jest obeznany i zapewniam że posiada "olej w głowie" ale nie posiada elementu zwanego czasem. Pomimo że wdrożenie czegoś takiego zupełnie prywatnie nie stanowi problemu to sam często zlecam bo nie mam za wiele wspomnianego już wcześniej czasu ;)

Polecam: http://webks.pl/

Tomek

Edytowano przez SiXwishlist (zobacz historię edycji)

Dzięki za odpowiedzi w temacie jak i PM. Odpisałem wszystkim zainteresowanym.

Nie porywam się na rzeczy, który nie jestem w stanie w 100% ogarnąć, a uczyć się tego nie mam obecnie czasu. Skupiam się na moim tzw. core business. Tomek to rozumie :-)

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się