RobimySEO 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2017 Witam, Szukam miejsca gdzie kupię 200 / 250 domen PL, Może ktoś coś polecić? A może jakaś firma coś zaproponuje na PRIV ofertę 200 domen w ofercie: Zakup na rok i Zakup na 2 lata. Dzięki za info Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desavil 88 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2017 Taniej od OVH jest już tylko bezpośrednio w NASK. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2017 Jaka cena Cię interesuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kawasaki 6 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2017 Jedynie ovh, ewentualnie firmy się zgłoszą do ciebie, bo jednak trochę tego potrzebujesz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roothek Zgłoś post Napisano Luty 13, 2017 a HRD? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2017 a HRD? Aby w HRD się opłacało bardziej niz w OVH, to musza być baaardzo duże ilości domen a i tak zysk niewielki. Bardzo przykro mi to mówić, ale OVH rozłożyło całą konkurencję na łopatki w branży domen. Ed 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RobimySEO 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2017 Rozumiem, znalazłem domeny z 6zł, może uda mi się wykopać coś taniej jeszcze, tak czy siak dzięki wszystkim za Pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2017 ale jaka cena odnowień? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desavil 88 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2017 @Offtop RobimySEO, dlaczego masz praktycznie wszystkich użytkowników forum w znajomych? W sumie 325 stron - http://www.webhostingtalk.pl/user/37234-robimyseo/?tab=friends&st=32400 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RobimySEO 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2017 No właśnie, tego nie sprawdziłem. 100zł :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panhost 1 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2017 Oferujemy specjalną cenę na rejestrację domen .PL – 9 zł (11,07 zł brutto). Przedłużenie domeny .PL – 40,65 zł (50 zł brutto). Przedłużenie domeny .PL z hostingiem – 39,02 zł (48 zł brutto). Nie ma obowiązku przedłużania domen, domeny można w dowolnym momencie przenieść do innego rejestratora. Cennik domen https://www.panhost.pl/domeny.html 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2017 Oferujecie domeny poniżej kosztu bez promocji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panhost 1 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2017 To promocja ale bez zobowiązań i ukrytych warunków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RobimySEO 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2017 Dziękuje za oferty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michal1994 0 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2017 Oferujemy specjalną cenę na rejestrację domen .PL – 9 zł (11,07 zł brutto). Przedłużenie domeny .PL – 40,65 zł (50 zł brutto). Przedłużenie domeny .PL z hostingiem – 39,02 zł (48 zł brutto). Nie ma obowiązku przedłużania domen, domeny można w dowolnym momencie przenieść do innego rejestratora. Cennik domen https://www.panhost.pl/domeny.html czy dobrze zrozumiałem, za 48zł/rok przedłużenie hosting+domena ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panhost 1 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2017 To była cena tylko za przedłużenie domeny w wypadku zamawiania domeny razem z hostingiem. Aktualna oferta dostępna na stronie https://www.panhost.pl/domeny.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysztof_kf 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2017 @Offtop RobimySEO, dlaczego masz praktycznie wszystkich użytkowników forum w znajomych? Bo przecież robi seo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wladcapierscieni Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2017 Czy ktoś może kojarzy tę firmę powyżej? Nie mogę znaleźć żadnych opinii w sieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach