metrowy 18 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2016 (edytowany) Witam Szukam hostingu współdzielonego pod prostą stronkę Wymagania: Miejsce na pliki - 5-10 GB 1 baza mysql Transfer miesięczny 5 GB a może i mniej brak ograniczenia wielkości pliku lokalizacja bez znaczenia uptime - minimum 50 % , dobrze żeby więcej było online niż offline możliwość podpięcia domeny .tk jakiś panel support nie jest potrzebny - byle działało kwota - jak najtaniej Stronka ma służyć pod udostępnianie demek z meczy pewnej niszowej gry Transfery roczne userów jakie odnotowałem to około 1,5 GB/rok Kiedyś Sixwishlist miał takie niedrogie coś,za lajka na FB czy 1 ojro - ale wogóle nie mogę nic znalezć na jego stronie, kompletnie nic. Z góry dzięki za wszelakie info! Edytowano Listopad 2, 2016 przez metrowy (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2016 Za 50-80zł / rocznie - https://hitme.pl/hosting-www/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Web-Support Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2016 Weź darmowy Ct8 - pod takie zastosowania szkoda pieniędzy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2016 Weź darmowy Ct8 - pod takie zastosowania szkoda pieniędzy... ct8 oferuje 3GB a konta są rozdane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Maciej 42 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2016 Normalnie poleciłbym ct8, ale niestety aktualnie nie można zakładać nowych kont. Może keex? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Web-Support Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2016 Niedługo będzie można, przypuszczam, że na dniach będzie czyszczenie nieaktywnych/pustych kont. Poczekaj parę dni, ewentualnie napisz do admina na forum, na pewno się dogadacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KeeX 9 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2016 Normalnie poleciłbym ct8, ale niestety aktualnie nie można zakładać nowych kont. Może keex? Dziękuję za polecenie i zapraszam do siebie. Gdyby 5GB było za mało to możemy się dogadać - jeśli pod jakiś ciekawy projekt to możemy podrzucić więcej, jeśli ma to być tylko magazyn pod backupy to niestety nie zwiększymy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
assasin 2 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2016 keex.pl jest bardzo stabilny, aczkolwiek przy darmowym nigdy nie wiesz kiedy udostępniającemu skończy się kasa lub chęci 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
devon 50 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2016 W czasach gdzie hosting można dostać już od 10 zł/mc - darmowy hosting traci kompletnie sens - zapłać to otrzymasz usługę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KeeX 9 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2016 keex.pl jest bardzo stabilny, aczkolwiek przy darmowym nigdy nie wiesz kiedy udostępniającemu skończy się kasa lub chęci Dorzucę tylko, że w naszym przypadku jest inaczej. Trwają pracę nad kolejną marką hostingową (płatną) . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2016 Polecam nasz serwer: http://www.pl.mzone.uk/shared/basic kod: XLTY7MO95D Da CI zniżkę 50%! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gbzl.pl 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2016 Zapraszam do gbzl.pl . 10 GB za 10 zł netto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trustnet 38 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2016 Jakby wystarczyło 7 GB to polecam za 99 zł: https://www.smarthost.pl/pakiet-hostingowy-smart-base-www Wojtek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kashi66 2 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2016 A moze proserwer? Nawet 4zl na miesiac. Jak pod demka to wystarczy https://proserwer.pl/?d=hosting_www_porownanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spoofy Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2016 Zapraszamy do nas - m.in. : LiteSpeed + CloudLinux + macierz SSD + dostęp SSH :https://vipower.pl/Konta-WWW - ViS Start + ewentualne zwiększenie miejsca + kod promocyjny 10% przy zamówieniu rocznym podeślę na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metrowy 18 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2016 Jest w czym wybierać , dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kashi66 2 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2016 Napisz co wybrales Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metrowy 18 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2016 Z takimi wymaganiami i priorytetem jakie mam to Keex wydaje się w zupełności wystarczający. Czy tak będzie dłużej - czas pokaże. W czasach gdzie hosting można dostać już od 10 zł/mc - darmowy hosting traci kompletnie sens - zapłać to otrzymasz usługę. Miałem kiedyś usługę płatną w Biznes Hłoście i to dopiero był wkurw, bo nie dosyć że zapłaciłem za rok z góry to nie można się było do panelu da zalogować przez kilka dni. Miałem również w Mzone www i vpsy i złego słowa powiedzieć nie mogę - do poważniejszych zastosowań brał bym w ciemno i polecić mogę z czystym sumieniem. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach