Skocz do zawartości
pele112

Serwer do CS:GO

Polecane posty

Witam,

Planuje zakupić serwer dedykowany lub vps pod jeden serwer CS:GO 32/32 sloty.

Budżet jaki mam to jest 120 zł, widziałem ofertę w mintshost mowa o pakiecie za 99 zł czy to wystarczy? Ogólnie co w tej kwocie polecacie? VPS czy dedyka?

kup w jakiejś firmie co oferuje serwery gier a nie wygłupiaj się odrazu z vps czy serwerem dedykowanym . Zdecydowanie taniej to wyjdzie i lepiej .

Nie wyjdzie taniej, wyjdzie podobnie. Dodatkowo chce sobie tam dorzucić małe forum.

forum postawisz na współdzielonym za 50zł / rok polecam Hekko.pl, przecież nikt nie powiedział że musisz i CS i forum trzymać w jednym miejscu - dodatkowy atut jak serwer padnie będziesz mógł ludzi poinformować o niedogodnościach

Jeśli jednak chcesz po swojemu to w tej cenie radzę rozejrzeć się za dobrym serwerem KVM z AntyDDoS - temat przewija się non stop szukaj pod hasłami "VPS antyddos"

edit:

Ew to co znam https://www.ovh.pl/cloud/instances/cpu.xml - Instancja EG-7 88 netto/mies.

Anty-DDoS zawarty w ofercie
IP V4
SLA 99,999%

średni ping do mojej instancji w DC SBG HG-7 z netu radiowego (wieś) - 42 ms

ze światłowodu Multimedia - 37 ms

Edytowano przez filip_b (zobacz historię edycji)

Blazingfast.io będzie idealnym hostingiem do twoich potrzeb. Ponieważ posiadają naprawdę spoko ochronę Anty-DDoS a dodatkowo w ich supporcie znajduje się polak przez co wszelkie sprawy będziesz mógł załatwiać w ojczystym języku.

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się