oliver84 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2016 Witam! Jak w temacie...udostepnie zasoby na swoim dedyku dla osob które by chciały postawic sobie serwer gier, a nie chca korzystac z vps-a. Zaznaczam, źe nie grywam w żadne cs-y, mc,tf-y czy inne gry, a więc oferta nie ma na celu "przechwycenie" serwera. Mile widziane jakies "datki" na dedyka. Parametry dedyka 8x3,1Ghz Fx8120, 16GB ram, Host Sląsk. Wiecej info na pw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2016 Naprawdę chce ci się w to bawić ? . Bardzo słabiutki PC masz pod gry , jeszcze ktoś gra w CS ? Minecraft na talerzaku to przecież katastrofa budowlana!, Minecraft nie generuje dużego I/O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Suspect121 53 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2016 Minecraft nie generuje dużego I/O. Chyba przy 1-3 graczach. Zauważ, że ma duże zapotrzebowanie na wIOPS i jest to znakomicie widoczne przy większej liczbie graczy. Nie wiem skąd masz takie informacje jednak jesteś w błędzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spoofy Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2016 Chyba przy 1-3 graczach. Zauważ, że ma duże zapotrzebowanie na wIOPS i jest to znakomicie widoczne przy większej liczbie graczy. Nie wiem skąd masz takie informacje jednak jesteś w błędzie. Też hostowałem minecrafty, nawet przy dużej ilości (500+) graczy i oczywiście że był duży, ale dobrze sobie radził na softraid 0 z sata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach