Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
krzysiek02

Huawei p8 lite

Polecane posty

Dzwonili do mnie z orange i zaproponowali powyższy telefon w abonamencie 39.99zł W tej kwocie jest rata 10zł za telefon. A abonamencie nielimitowane rozmowy i sms do wszystkich sieci. 1 albo 2 GB internetu. Dodatkowa 50zł aktywacja i 30/50 przeniesienie lub nowy numer. Warto brać ten telefon w takim abonamencie? Szczerzę mówiąc to nie znam się na tych smartfonach. Obecnie posiadam Samsunga sgh l760.

Potwierdzam telefon bardzo dobry :) 2GB ramu robi swoje ;)

Co do abonamentu orange i obecnych promocji to nie wypowiem się ale porównam:

2 lata temu brałem z playa abonament 40zł i dostałem telefon o wartości ok. 600zł.

Obecna wartość p8 to jakieś 800-900zł.

Mam ten telefon 3 miesiące i jest super, 2 GB ram, 8 rdzeniowy procek. Oglądam na nim filmy HD, twitch, fb, jakies apki snap itp. dla mnie wystarczający, najważniejsze, że wcale się nie krztusi i szybko działa wszystko android 5.0.1 bodajże

Tel mega - w tej cenie nic lepszego nie znajdziesz, polecam także. Nakładka bardzo przyjazna i przemyślana. Bateria 1,5 dnia przy dość intensywnym użytkowaniu (do 3 dni przy oszczędnym), nie laguje, nie wiesza się.

Wady:

- odchodzi od góry ekranu oryginalna folia (nie przeszkadza w użyciu)

- czasem są przestery przy rozmowie (podobno można to załatwić przez wysyłkę tel do serwisu, zbliżający upgrade ma rozwiązać w/w)

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować