nigraS 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2016 Gdzie polecacie kupić domenę .net ? Znalazłem za 24.48zł brutto w superhost.pl czy taniej gdzieś kupię czy to najtańsza oferta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2016 (edytowany) Rejestrację mają tanią, ale odnowienie taniej wyjdzie w OVH. Edytowano Luty 9, 2016 przez Bartosz Z (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nigraS 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2016 Na razie chodzi mi tylko o rejestrację, ponieważ nie wiem, czy biznes wypali, a jak wypali to wtedy będę się zastanawiać gdzie do kogo przenieść domenę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2016 mam stopce małe zestawienie, pomoże ci przeanalizować ceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nigraS 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2016 Byłem pod tym adresem już i nie widziałem niższej ceny niż 24zł. http://www.webhostingtalk.pl/topic/51631-zestawienie-operatorow-domen-z-kilkoma-popularnymi-koncowkami/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2016 Za taka cenę bierz i się nie oglądaj. Za domenę globalną w hurcie trzeba zapłacić ponad 9 dolarów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezir 1 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2016 W mintshost.pl da radę za 17,15zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nigraS 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2016 W mintshost.pl da radę za 17,15zł. Tam chcą 49zł, gdzie Ty widzisz za 17.15zł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Web-Support Zgłoś post Napisano Luty 10, 2016 Tam chcą 49zł, gdzie Ty widzisz za 17.15zł? Pewnie WPLN i/albo zniżka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2016 wpln się pokończą wkrótce, bo już nie ma od smsów 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2016 wpln się pokończą wkrótce, bo już nie ma od smsów 100% Oj jaka szkoda. To gdzie teraz gimbaza swoje projekty będzie stawiać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2016 Oj jaka szkoda. To gdzie teraz gimbaza swoje projekty będzie stawiać? W OVH. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2016 W OVH. Nie ma sms-ów, nie wpln-ów, ne ma psc - to nie to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2016 Za to ceny o połowę niższe niż w MH, więc dadzą radę ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Web-Support Zgłoś post Napisano Luty 11, 2016 Nie ma sms-ów, nie wpln-ów, ne ma psc - to nie to. Zamiast do kiosku pójdą na pocztę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 11, 2016 Ja polecam datahost.pl miła administracja szybka obsługa klienta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babian 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2016 a jakie są teraz najtańsze domeny i gdzie? jakieś promocje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2016 https://tld-list.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babian 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2016 https://tld-list.com/ Dzięki, coś poszukam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2016 Jak byś chciał polskiego dostawcę to sprawdź ofertę: https://hitme.pl/domeny/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cann1 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2016 Przy promocjach uważaj na haczyki w umowie typu obowiązkowe przedłużenie czy doliczona opłata za transfer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnum.pl 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2016 Płatny transfer w domenach globalnych to standardowa procedura. Z tym, że transfer ten odnawia domenę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach