Skocz do zawartości
t9omek

drukowanie etykiet

Polecane posty

Witam, mam do wysłania ponad 200 zaproszeń. Zastanawiam się jak ten proces zautomatyzować i pomyślałem o drukowaniu etykiet. Niestety nie mam z tym żadnego doświadczenia. Czy do drukowania wystarczy mi zwykła laserowa drukarka + jakiś specjalny papier (nie wiem jaki jeszcze nic nie znalazłem), czy będę potrzebował jakiejś specjalnej drukarki - widziałem na allegro używane za <200 zł Co o nich sądzicie ?

Office i papier z naklejkami etykietami lub inny dobrany do potrzeb

Tak jak napisał poprzednik najlepiej papier do etykiet i zwykła drukarka, papier jest bardzo tani a jego rodzajów jest tyle, że dopasować można praktycznie pod wszystko..

Drukarki etykiet to fajny gadżet dla JANUSZów lub ich żoń lub do pojedynczych wysyłek gdzie ktoś lubi gadżety, w firmie przerobiłem ich kilka bo dałem się namówić na urządzenia DYMO, gdzie etykiety nie są zbyt tanie, drukowanie większej liczby niestety u mnie się nie sprawdziło bo się psuły drukarki mam na myśli wydruk jednorazowo kilku tyś etykiet.. Problemem jest również sposób w jaki drukarka DYMO wydaje taśmę, gdy drukujesz więcej etykiet to masz wszędzie do okoła taśmę z etykietami, bo ona cały czas "wydala" przed siebie, a w przypadku zwykłej drukarki wszystko elegancko w podajniku..

Ja jestem tylko za papierem i standardową drukarką..

Albo weź sobie zamów po taniości w jakiejś drukarni, może okazać się nawet tańsze. Rozeznaj się w temacie jeszcze.

Ciekawe, czy w Polsce są dostępne takie maszynki do etykietowania, jak w How I met Your Mother miał Ted; zamiast "Property of Ted Mosby" wklejałbyś swoje i po sprawia ;)

gramatura tego co wrzuciles z allegro jest ok nie poiwnienes miec problemow z wydrukiem an zwyklej drukarce :)

Uzytkownik " t9omek " Uwaga.

Niestety popieram .... Najpierw Pan Tomek chciał pilnie na już wysłałem do niego pliki i okazuje sie że niepotrzebnie. Za usługę nie zapłacił niestety ... na maile oczywiście nie odpisuje wiadomo dlaczego. Tel wyłączony gg niealtywne.

Dziś maila rozsyłam do wszystkich z oferii że jest to zwykły oszust i nic innego.

Uwaga na współpracę z tym człowiekiem.

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się