Lokator 137 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2015 (edytowany) Poszukuje osoby, specjalisty, firmy zajmującej się pozycjonowaniem regionalnym : ) Proszę o kontakt w temacie, bądź na PW : ) Edytowano Październik 1, 2015 przez Lokator (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2015 Jesli bys szukal na powaznie to nie pisal bys tu tematu tylko wybral ktoras z top 10 google na fraze pozycjonowanie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylver74 3 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2015 Przepraszam za offtop, ale to ze ktoś jest w top 10 na frazę pozycjonowanie nie znaczy ze dobrze zrobi twoja stronę, pamietam jak pare lat temu był tam gość który zwinął żagle i zostawił klientów , raczej szukaj z polecenia, i dobrze przeczytaj umowę a szczególnie za co naprawdę będziesz sie rozliczał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desavil 88 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2015 Ze swojej strony polecam firmę Kompan.pl, z której korzystałem z dobrymi efektami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lawokPL 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2015 Chętnie się podejmę.Regionalne, nie zawsze oznacza łatwe:)wiem z doświadczenia (mechanik,adwokat) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webwinner 0 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2015 Także jestem zainteresowany jeśli ogłoszenie jest aktualne - zapraszam na priv bądź webwinner.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kampol 0 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2015 pozycjonerstwo działa też zdalnie - w googlach z top 10 to dobry pomysł albo lokalnie na frazę z miastem spróbuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach