lushA 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2015 (edytowany) Witam, Poszukuję bardzo taniego serwera VPS który służyłby do hostowania serwera ts3. Z moich informacji wynika że aby obsłuzyć ok 100 slotów wystraczy ok.: - 1x 2 ghz - 512 RAM - ok 100-150 gb limitu damych - dysk w sumie dowolny... nawet 3 gb wystarczy I również o takich specyfikacjach serwera szukam. Nie zależy mi konecznie na tych 100 slotach, wystarczy ok.. 60 aby mnie "zadowolić". Jeśli znajdą sie oferty ponizej moich wymagań, również proszę o "zgłoszenie" Miło gdyby hosting był dosyć tani, oraz żeby była mozliwość płatności PSC (najwygodniejsza dla mnie) Edytowano Sierpień 28, 2015 przez lushA (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MicroVPS.pl 85 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2015 Myślę, że nasza oferta Cię zainteresuje https://microvps.pl/ Posiadamy wielką gamę płatności: paypal, paysafecard, paypercall, dotpay, sms, bitcoin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2015 Bierz od MicroVPS.pl i się nie zastanawiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2015 Od siebie polecę http://tiktalik.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viva 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2015 Bierz od MicroVPS.pl i się nie zastanawiaj Mam w microvps i jestem pod takim wrażeniem że aż przenoszę się do atmana Nie polecam z powodu ddosów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2015 Mam w microvps i jestem pod takim wrażeniem że aż przenoszę się do atmana Nie polecam z powodu ddosów Ddosy były, są i będą. Na to nic nie poradzisz, pozostaje HosTeam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiceMan 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2015 Posiadam serwer w microvps od ok pół roku. Raz tylko miałem pad serwera z winy micro. Aktualnie 0 problemów. Ok 40 osób siedzi na tym najsłabszym i śmiga aż milo.. Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach