gelinhouse 8 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2014 Witam ! Nie będę się rozpisywać, po prostu czy znacie jakiegoś dostawce serwerów gdzie dostanę serwer dedykowany z zintegrowaną kartą graficzną i 16 gb ram w cenie do 250 zł/msc ? Dedyk będzie używany do odpalania na nim botów do gier. Lokalizacja i łącze obojętnie jakie. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrecelusMaximus 53 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2014 Jak potrzebujesz directx, to na każdej zintegrowanej karcie Ci nie pójdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gelinhouse 8 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2014 Na kimsufi byłym ks-4 z intelem i5 który posiadał zintegrowaną kartę graficzną jakoś wszystko działało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2014 To weź ks-4. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrecelusMaximus 53 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2014 Ja miałem też jakieś i5 (zabij mnie nie pamiętam jaki model), sterowniki po instalowane i lipton. Za mało pamięci by directX chodził. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gelinhouse 8 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2014 To weź ks-4. Kimsufi zmieniło oferte i dali inny procesor w ks-4 (Bez zintegrowanej karty) Ja miałem też jakieś i5 (zabij mnie nie pamiętam jaki model), sterowniki po instalowane i lipton. Za mało pamięci by directX chodził. Ja nie mogłem normalnie sterowników zainstalować na początku, dopiero potem pobrałem sterowniki do karty graficznej przez program drivermax i zadziałało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Insider 43 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2014 Rzuć okiem na hetznera EX40, EX40-SSD. Te i7-4770 mają chyba jedne z mocniejszych zintegrowanych GPU. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gelinhouse 8 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2014 Dzięki, napisałem do nich czy można zainstalować swój własny system operacyjny bo z tego co widze serwer 2008 to koszt 25 euro/msc ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seomajster 14 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2014 Slaskdatacenter - dedyki z procesorami i3/5/7 (zintegrowana grafika)Mintshost - to samo Sprintdatacenter - linia eco (procesor i3) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gelinhouse 8 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2014 Sprintdatacenter ma na 100 % zablokowaną kartę, mintshost jak kiedyś pytałem to dedyki chyba na min 3 msc można kupić a co do sląskdatacenter napisałem do nich czy grafika działa w czwartek i czekam na oddpowiedź. Jak na razie myślę o netdc pisałem do supportu i o 1 w nocy odpisali, że karta działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
likufanele 77 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2015 a co do sląskdatacenter napisałem do nich czy grafika działa w czwartek i czekam na oddpowiedź. Myślę, że grafika działa i w czwartek i w piątek oraz w weekend. Dodatkowo pewnie też w poniedziałek i wtorek, a w ramach promocji także i w środę... BP, NMSP 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach