lamironi 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2014 Mam pytanie. Jaką wartość przedstawia domena http://programy-komputerowe.net.pl/ ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2014 Tak szerze mówiąc, to zerową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2014 Zero. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamironi 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2014 Dlaczego zerową? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2014 Bo: a) jest za długa b) ma myślnik c) prezentuje się słabo wizualnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamironi 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2014 za długa - rozumiem, myślnik - też rozumiem Natomiast co do punktu c) to uważam, że sprzedając domenę, sprzedaje się nazwę a nie zwartość - ktoś kupuje domenę i tworzy swój własny serwis pod tą domenę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2014 Natomiast co do punktu c) to uważam, że sprzedając domenę, sprzedaje się nazwę a nie zwartość - ktoś kupuje domenę i tworzy swój własny serwis pod tą domenę Tak, i ona prezentuje się słabo wizualnie - przecież to napisałem w poprzednim poście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2014 Powiem to inaczej w takim razie, jakakolwiek inna kupiona przeze mnie domena za 12 zł będzie się prezentować lepiej niż ta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2014 Już lepsza by była programy-komputerowe.ninja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2014 Mało osób na co dzień korzysta z końcówek com / pl, ale net.pl jest dość niszową domeną. Dodatkowo długi adres całkowicie eliminują tą domenę jako atrakcyjną dla firmy czy portalu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamironi 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2014 (edytowany) OK. Rozumiem. Kupując kiedyś domeny popełniłem błędy - zwłaszcza używając w nich myślnika (no i w przypadku dwóch domen biorąc ze zbyt długą nazwą). Edytowano Wrzesień 4, 2014 przez lamironi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pekus 31 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2014 Jesli masz watpliwosci co do wypowiedzi innych uzytkownikow tego forum, to nic nie stoi na przeszkodzie zebys wystawil domene na allegro od 1zl [licytacja]. Wtedy zobaczysz ile ktos bedzie chcial za nia zaplacic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2014 Za net.pl i kompletnie niepraktyczną i nieoryginalną domenę - 0zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grisha 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2014 Niestety koledzy powyżej mają rację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach