szalonyfacet 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2014 (edytowany) Witam, Poszukuje VPS lub serwera dedykowanego z windowsem 2012 i polskim ip. ram minimum 2 gb, procek min 2 x 2ghz. ok. 50 gb na laczu min 100mb. pulap cenowy to okolo 150zl miesiecznie Edytowano Czerwiec 23, 2014 przez szalonyfacet (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2014 (edytowany) del Edytowano Czerwiec 24, 2014 przez HaPe (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xvps 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2014 Jeśli dysponujesz własnym ISO Win2012 to zapraszamy http://xvps.pl/opti-vps-ii Można też gruntownie nas przetestować -> http://www.webhostingtalk.pl/topic/48272-xvpspl-szuka-osoby-do-testow-vps-xen/ Pozdrawiamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mmmm21 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2014 Zerknij http://www.ovh.pl/vps/vps-cloud.xml możliwość dokupienia polskiego IP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2014 MintsHost ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szalonyfacet 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2014 (edytowany) MintsHost ; ) chyba kpisz... Od nich zaczalem przygode. bylo to w piatek popoludniu i nie chce wiecej o nich slyszec. najgorszemu wrogowi nie polecam tam obslugi. pan konsultanta namowil mnie na dedyka zamiast vps bo na dedyku moglem miec win 2012 (ze ja glupi nie wpadlem ze beda klopoty jak cena dedyka mniejsza od vps) no sie zaczelo, obiecano mi w caigu 24h aktywacje. po 24h pisze a oni ze nie oferuja aktywacji dedykow w 24h i pan obiecal ze na nastepny dzien bedzie gotowe (najprawdopodobniej do 12), minela 12 i caly dzien i dalej dedyka nie bylo. na wieczor pisze ze jeszcze nie ma a oni ze z samego rana pojdzie jako pierwsze zadanie. pisze kolo 13 w poniedzialek a oni ze jest pierwszy na liscie oczekujacych na aktywacje. po czym Pana znamienne pytanie czy ja tam chce 2012 . no to jak jest pierwszy, ale nie wiedza z jakim systemem?? wiec zapytalem jak moge odzyskac pienadze to skierowane mnie do napiszania zgloszenia przez panel klienta. (jakbym do tej pory gadal z kim??). odpisano mi zebym to uzasadnil bo nie wiedza o co chodzi. mimo iz sytuacje opisalem. od tamtej pory cisza. podsumowujac dziwi mnie pozycja mintshost u was w rankingu na 3cim miejscu (chyba ze pracownicy w umowie maja zagosowac przynajmniej raz dziennie na ta firme tu). ja, odradzam. mimo iz male pieniadze, to bylem gotowy na perypetie, ale nie na klamstwo. pozdrawiam Edytowano Czerwiec 24, 2014 przez szalonyfacet (zobacz historię edycji) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
V-NET.pro 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2014 Witaj, jeśli w gre wchodzi system Windows 2008 R2 Web Edition / STD to zapraszam do nas, serwery od 40 PLN brutto miesięcznie w Polsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2014 chyba kpisz... Od nich zaczalem przygode. bylo to w piatek popoludniu i nie chce wiecej o nich slyszec. najgorszemu wrogowi nie polecam tam obslugi. pan konsultanta namowil mnie na dedyka zamiast vps bo na dedyku moglem miec win 2012 (ze ja glupi nie wpadlem ze beda klopoty jak cena dedyka mniejsza od vps) no sie zaczelo, obiecano mi w caigu 24h aktywacje. po 24h pisze a oni ze nie oferuja aktywacji dedykow w 24h i pan obiecal ze na nastepny dzien bedzie gotowe (najprawdopodobniej do 12), minela 12 i caly dzien i dalej dedyka nie bylo. na wieczor pisze ze jeszcze nie ma a oni ze z samego rana pojdzie jako pierwsze zadanie. pisze kolo 13 w poniedzialek a oni ze jest pierwszy na liscie oczekujacych na aktywacje. po czym Pana znamienne pytanie czy ja tam chce 2012 . no to jak jest pierwszy, ale nie wiedza z jakim systemem?? wiec zapytalem jak moge odzyskac pienadze to skierowane mnie do napiszania zgloszenia przez panel klienta. (jakbym do tej pory gadal z kim??). odpisano mi zebym to uzasadnil bo nie wiedza o co chodzi. mimo iz sytuacje opisalem. od tamtej pory cisza. podsumowujac dziwi mnie pozycja mintshost u was w rankingu na 3cim miejscu (chyba ze pracownicy w umowie maja zagosowac przynajmniej raz dziennie na ta firme tu). ja, odradzam. mimo iz male pieniadze, to bylem gotowy na perypetie, ale nie na klamstwo. pozdrawiam Uuu. No to klapa z ich strony. Napisz do właściciela MH o zwrot kosztów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach