zwiazki 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2014 (edytowany) Co byście poprawili, co byście pochwalili? Psychologia Par.pl obrazek z http://psychologiapar.pl/2013/o-stagnacji-w-zwiazku/ Edytowano Czerwiec 2, 2014 przez zwiazki (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2014 (edytowany) Po przejęciu forum przez nazwa.pl i zmianach w regulaminie zdecydowałem się usunąć wszystkie swoje posty. Cześć. Edytowano Wrzesień 20, 2017 przez linoskoczek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zwiazki 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2014 Dziękuję! Ilustracje używają koloru białego, stąd potrzebny kontrast między tłem i białym. Czy to znaczy, że trudno się czyta dłuższe teksty, czy że w ogóle trudno przeczytać u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2014 Niby całkiem ładnie, ale jakoś tak "niezgrabnie". Zmniejszyłby mimo wszystko ilość ładowanych wpisów na głównej. Powiększyłby troszkę logo bo jest nieczytelne. Rozjaśnienie tła to dobry pomysł. Kolor czcionki jaki by obecnie pasował to bardziej ciemny brązowy niż czarny, np. #401706 Nie podobają mi się też tak bardzo wąskie strony, kontener z wpisami na głównej poszerzyłby o 1/2 tego co jest, ale to moja subiektywna opinia już. Ogólnie całkiem nieźle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zwiazki 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2014 @Cyprian Bartoń, dzięki! Używasz monitora high-res/retina czy normalnego? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2014 Normalnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2014 No nawet fajne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diego164 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2014 Grafika nie wczytuje. Strone sprawdzalem na tel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zwiazki 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2014 @Diego - strona wymaga w miarę nowej przeglądarki (nie starszej niż kilka lat) bo wymaga SVG. Decyzja projektowa. Jest responsywna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grisha 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2014 Ja bym trochę poszerzył strefę zajmowaną przez kontent (marginesy na laptoku 15'' zajmują pół ekranu). Odsunąłbym też bardziej w prawo boczny panel, bo się zlewa z główną częścią (zwłaszcza tagi na stronie głównej). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zwiazki 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2014 @Grisha - dzięki. Dodaję do listy uwag do wdrożenie/redesignu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AniaBankowiec 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2014 Do mnie jakoś nie przemawia, ale jest dobry nie musisz nic poprawiac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lemans88 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2014 (edytowany) Ten biały Disqus zbyt mocno się wyróżnia, powinien mieć inne tło lub przezroczystość. Edytowano Lipiec 1, 2014 przez lemans88 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zwiazki 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2014 @lemans88, z przezroczystością robi się ~pomarańczowo żółty a wymagania strony były takie, żeby była ograniczona ilość kolorów: najlepiej - tło + biały + czarny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zwiazki 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2014 (edytowany) Strona jest zbudowana w taki sposób, że tło to kolor (numerycznie) + faktura (bitmap transparentny), więc łatwo można zmieniać niezależnie kolor i fakturę, np.: na tej podstronie, na tej lub tutaj. Edytowano Lipiec 2, 2014 przez zwiazki (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lemans88 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2014 Faktycznie, w takim razie proponuję użyć szarej lub czarnej obwódki. Być tylko ja tak mam, ale wygląda jakby to ktoś na siłę wstawił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach