Skocz do zawartości
MasterNETpl

[serwery Za Darmo] Masternet.pl Rozdaje Serwery !

Polecane posty

Witam;

W związku z rozpoczynającą się akcją promocyjną firmy MasterNET.pl - do rozdania są darmowe serwery www:

Kolejność przyznawania serwerów www:

- SERWER GOLD 3x

- SERWER SILVER 5x

- SERWER BRONZE 8x

Szesnaście serwerów zostanie przynaznych w kolejności zgłoszenia na adres email: adrian.szczepanik@masternet.pl z treścią wiadomości:

Temat: "Promocja - darmowe serwery - WebHostingTalk.pl"

Treść: "Odpowiedz na pytania:

1). Kiedy powstał hosting MasterNET.pl ?

2). Czy byłeś/byłaś kiedyś klientem MasterNET.pl - jak przebiegała współpraca - kiedy to było ?

3). Jeżeli jesteś aktualnie naszym klientem jak oceniasz jakość usług/support (czy zauważyłeś/-aś jakieś zmiany - przestaw je) ?

4). Jak oceniasz aktualną oferte hostingową ? - propozycja co byś zmienił/zmieniła ?

5). Jak oceniasz aktualną strone firmową (czy są wszystkie informacje, nawigacja,etc) ? - propozycja co byś zmienił/zmieniła ?

6). Czy spotykasz się gdzieś z reklamą firmy MasterNET.pl (jeżeli tak to podaj gdzie) ?

7). Jeżeli miałbyś wybierać między hostingami o takich samych parametrach, cenach oraz supporcie - wybrałbyś firmę z np.: cPanelem (lub podobymi gotowymi) czy Panelem administracyjnym autorskim?

8). Jak wróżysz przyszłość firmie MasterNET.pl ?

"

Zasady promocji:

- Decyduje kolejność zgłoszeń,

- W udziałe mogą brać wszystkie osoby,

- Przyznanych serwerów nie wolno odsprzedawać - grozi natychamistowym zawieszeniem/usunięciem serwera,

- Nie wymagane jest dodawanie żadnych reklam,

- Serwery aktywowane są na rok czasu,

- Po zakończeniu promocji - zostanie dodana w poście odpowiednia informacja.

Życze powodzenia.

Pozdrawiam;

Szczepanik Adrian

W związku z rozpoczynającą się akcją promocyjną firmy MasterNET.pl - do rozdania są darmowe serwery www

Ciekawe kiedy dostawcy hostingu zaczna doplacac, aby ktos skorzystal z ich uslug :)

Pozdrawiam

Vil

Ciekawe kiedy dostawcy hostingu zaczna doplacac, aby ktos skorzystal z ich uslug :)

To jest barter - serwer w zamian za udzial w badaniu marketingowym. Uczciwa propozycja.

No to co bierzemy i szukamy dziur , jakis drobny ddos, problem co 5minut z listy klientow specjalnych u siebie ?

A potem piszemy ze jest kiepski.

Rezykuje troche kolega.

To jest barter - serwer w zamian za udzial w badaniu marketingowym. Uczciwa propozycja.

Szkoda, że dedykowanego w podobny sposób otrzymać nie można. :)

Witam;

Promocja została zakończona.

Dziękuje wszystkim zainteresowanym za udział.

Jednocześnie informuje, że od jutro czyli 28 kwietnia 2006r. rusza nowa promocja 'zwiększony transfer"

W promocji:

- BRONZE: było: 2GB jest 8GB,

- SILVER: było: 5GB jest 15GB,

- GOLD: było: 10GB jest 20GB,

Promocja obowiązuje do odwołania.

Wszystkie zostało odpowiednio przemyślane - nie ma mowy o przeciążeniu serwera.

Ale to nie wszystko - jeżeli przejdziesz do MasterNET.pl do dnia 30 kwietnia otrzymasz nawet 6 miesięcy hostingu gratis!

Powalamy konkurencje! ;)

Pozdrawiam;

Szczepanik Adrian

Serdecznie dziękuje firmie masternet.pl za darmowe konto silver !

Mam pytanie czy zwiększony zostanie limit transferu na założone już konta czy tylko na nowe.

I drugie pytanka a w zasadzie uwaga! Czy transfer jest dobrze naliczany ponieważ przeniosłem stronę na Pańską stronę i transfer skoczył mi o ok. 20-30 %

Poza tym serwery wypas ;-)

Gość

no ciekawe, jak z nimi będzie :)

meldujcie co jakiś czas jak tam testy :)

Serdecznie dziękuje firmie masternet.pl za darmowe konto silver !

Proszę :P

Mam pytanie czy zwiększony zostanie limit transferu na założone już konta czy tylko na nowe.

Jeżeli chodzi o zwiększenie limitu transferu do tego który był w promocji 'zwiększony transfer' dla nowo uruchomionych serwerów to promocja ta tego nie dotyczy (bez przesady :) ).

Natomiast transfery zostały zwiększone globalnie dla wszystkich serwerów w związku z podniesieniem litmitów transferów do statnu aktualnego. (była wysłana informacja dla naszych uźytkowników).

I drugie pytanka a w zasadzie uwaga! Czy transfer jest dobrze naliczany ponieważ przeniosłem stronę na Pańską stronę i transfer skoczył mi o ok. 20-30 %

Poza tym serwery wypas ;-)

Transfer naliczany jest tak samo przez cały czas.

Jednocześnie przypominam, że do zliczanego transferu liczy się tylko ruch na protokole HTTP.

Bardzo się cieszę, że jest Pan zadowolony :)

Pozdrawiam;

Szczepanik Adrian

Ciekawe kiedy dostawcy hostingu zaczna doplacac, aby ktos skorzystal z ich uslug ;)

Pozdrawiam

Vil

Myślisz, że tego nie robią..

Ja prowadze akurat darmowe szele wydając niemałą kwotę..

Oczywiście szele bez reklam, a nie dopłacam tylko po to, aby ktoś skorzystał z moich usług... :)

PS. Caritas Polska?

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się