Skocz do zawartości
belfik

Tani VPS z Windows pod MKR

Polecane posty

Witam.

Poszukuję VPS z windows pod MKR ( Mała Księgowosć Rzeczpospolitej ) Chodzi o to aby mieć dostęp do tych danych z każdego komputera a nie chcę stawiać serwera w domu więc VPS. Bo dedyka raczej nie dostanę w takiej cenie?

parametry jakie mnie interesują:

Ram 4GB

CPU: 2x 2ghz

DYSK: 50-60

Łącze: 50-100 mb

Budżet: 70-100 zł brutto

I najlepiej jakiś okres testowy mile widziany ;) I z czasem możliwość rozbudowy parametrów.

Edytowano przez belfik (zobacz historię edycji)

Ogólnie znalazłem ale nie chcę z windows 2012 wolałbym 2008 głównie chodzi o poruszanie się po systemie wolę tradycyjne niż metro UI. Ale i tak proszę o oferty bo nie wykluczone że może troszkę podnieść budżet w zależności od atrakcyjności oferty.

A jakbym chciał najtańszego dedyka zamiast VPS z windowsem to jaki budżet mi jest potrzebny minimalny już nie musi być taki "wypaśny" ale żeby uruchomić jakiś serwer poczty i głównym priorytetem jest MKR. Ale żeby miał te:

50-60 Dysku

2 GB ramu

Procesor: może być Atom

łacze 50-100

OVH odpada. A ogólnie chodzi mi o oferty dla osób fizycznych i dla tego szukam coś o niskim budżecie. żeby był w stanie taki serwer utrzymać wiec powiedzmy 100-120 brutto co chodzi o dedykowane

Edytowano przez belfik (zobacz historię edycji)

I dosc waznym elementem jest posiadanie wydawania dzwiekow z serwera na axfone.pl nie maja karty dzwiekowej.

Wysłane z mojego DRIVE przy użyciu Tapatalka

A więc tak.
Okres testowy jest ważnym warunkiem na axfone nie udało mi się poprawnie zainstalować programu MKR nie wyświetla mi polskich znaków pomimo że system komunikuje się ze mną w języku polskim czy angielskim problem jest ten sam. A potrzebuję to zrobić dość pilnie

Dobra zostaje przy axfone poradzilem sobie jakos z ta konfiguracja i musze sie przyzwyczaic do win 2012 ale nie myslalem ze tez tak zmienia windowsa jak win 8.

No to AXFONE dało ciała nie mam dostępu do serwera brak supportu w weekendy nie mam jak im zgłosić awarii bo nie pracują chłopaki.

Potrzebuje szybko i tanio serwer z windows cena do 200 zł brutto i w jakiejś dobrej firmie która posiada support w weekendy i nie ma takich problemów jak axfone.

Tylko ze teraz wole taniego dedyka niz vps. A nie chce zakladac nowego tematu. Parametrow nie musi miec super ale support e przypadku awarii mile widziany w weekendy.

Budżet: 70-100 zł brutto

No to AXFONE dało ciała nie mam dostępu do serwera brak supportu w weekendy nie mam jak im zgłosić awarii bo nie pracują chłopaki.

Jak kiedyś powiedziano można robić TANIO, SZYBKO i DOBRZE - klient ma możliwość wyboru dwóch opcji.

Pozdrawiamy,

Zespół http://hostedwindows.pl

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się