effac_IT 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2014 (edytowany) http://allegro.pl/serwis-sprosni-pl-kwejk-demotywatory-showup-zysk-i3881802712.html wszelkie aspekty opisane na aukcji. dodatkowo zainteresowanym mogę udostępnić analytics google. ok. 30% wejść pochodzi z google ok. 15% wejść pochodzi z facebook ok. 50% wejść jest bezpośrednich Edytowano Styczeń 13, 2014 przez effac_IT (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2014 To ja poproszę link do google analtics, bo to co masz wrzucone na aukcji pochodzi z maja. Dodatkowo info odnośnie wielkości skryptu i bazy. Oraz informacje odnośnie skryptu, kto jest autorem i na jakich zasadach prawa własności ten skrypt sprzedajesz. Plus domeny do kiedy opłacone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
effac_IT 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2014 W sprawie statystyk proszę o wiadomość priv. W bazie znajduje się 1500 rekordów obrazków oraz 200komentarzy, co przekłada się na ok. 700MB przestrzeni dyskowej zajmowanej przez obrazki. Sama baza mysql waży 0,6MB. Skrypt jest mojego dzieła, po sprzedaży pisemnie zrzekam się praw na rzecz kupującego. Główna domena do 1 kwietnia 2014, dwie pozostałe do czerwca. Oczywiście przeniesienie via cesja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2014 Dzięki za info ale jak możesz to prześlij mi statystyki z ostatnich 30 dni tylko to mnie interesuje, a najlepiej jak byś włączył dostęp do analyticsa. Bo po tym co przesłałeś wygląda na martwy serwis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
effac_IT 2 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2014 Nowa aukcja. Tym razem kup teraz, ponieważ najwyższa oferta okazała sie FAKE. http://allegro.pl/show_item.php?item=3944238386 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2014 Z jakiej firmy masz reklamę na stronie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
effac_IT 2 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2014 Mbank program partnerski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2014 Z jakiej firmy masz reklamę na stronie? I co ona płaci ci 100zł miesięcznie? Daj link do tej firmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2014 Nowa aukcja. Tym razem kup teraz, ponieważ najwyższa oferta okazała sie FAKE. http://allegro.pl/show_item.php?item=3944238386 Podbijaliście sztucznie i się okazało, że nikt nie przebił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 3, 2014 Ten taki nagły wzrost to autosurf czy coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
effac_IT 2 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2014 (edytowany) Podbijaliście sztucznie i się okazało, że nikt nie przebił?Masz dowody czy insynuujesz ? Zależy nam na sprzedaży, a nie wyniku sprzedazowym, najważniejsze to zajęcie sie projektem, by nadal istniał. @up x2 Użytkownicy zakładają konta w mbank'u przez co wpływa 65 za konto, srednio półtora konta miesięcznie. @kamikadze Bodajze wtedy ktos wrzucil obrazek na kwejk'a i dodal napis sprosni.pl Edytowano Luty 3, 2014 przez effac_IT (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2014 Masz dowody czy insynuujesz ?Insynuuje. Użytkownik 0 komentarzy, więc pisze się do niego chwilę przed końcem aukcji. Jak nie odpisze, to usuwam jego ofertę. Sam byłbym zainteresowany, ale aktualnie nie ma pieniążków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
effac_IT 2 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2014 Zalicytował 6sekund przed końcem aukcji. Jest to nauczka na przyszłość, bo jak dobrze kojarzę można zablokować uczestnictwo takich osób w aukcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2014 Właśnie też wydawało mi się, że można wykluczyć "nieaktywowanych" z licytacji. Jak ktoś już ma konto potwierdzone, to go można ścignąć przez Allegro. Przy okazji zerknij na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
effac_IT 2 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2014 http://allegro.pl/show_item.php?item=3944238386 Zapraszam, cena obniżona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2014 Tylko dlaczego te statystyki są z maja a nie aktualne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2014 Tylko dlaczego te statystyki są z maja a nie aktualne? Aktualne to jakieś 300 wejść dziennie. Bardziej aktualne: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 9, 2014 No to dałeś... Początek stycznia... Wykres nie generuje się na 1-2 dni wstecz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2014 Poza tym jak by policzyć z tego medianę to wyszło by poniżej 250 czyli prawie 20% mniej niż deklarujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2014 (edytowany) @Kamikadze dałem co sam dostałem bo byłem zainteresowany kupnem ale jak ruch zdechł jakoś od lipca 2013 (o ile dobrze pamiętam) i tak jest do teraz, wiem bo dostałem całe statystyki od uruchomienia serwisu. Statystyki już usunąłem więc nie zarzucę pełnym obrazem. @regdos serwis miał potencjał ale podejrzewam że to chwilowe na początku było albo potem przez zaniedbanie malało systematycznie aż do tego co wrzuciłem. O ile ten ruch nie był sztucznie wygenerowany, ale to zawsze można sprawdzić prosząc właściciela o udostępnienie tych danych z google analytics. Może ktoś znajdzie się żeby posiedzieć i odbudować ten serwis. Edytowano Luty 10, 2014 przez robson345 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach