dawidpuskar 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2013 (edytowany) Witam, gdzie moge kupic domene ale po roku jej nie MUSZE przedluzac ? Bo moze plan nie wypali itd ;p Z gory dzieki za pomoc Edytowano Grudzień 14, 2013 przez dawidpuskar (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2013 Praktycznie wszędzie, np u nas.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2013 Żadna z firm nigdy nie wymagała przedłużenia... ps. no chyba, że jakaś złodziejska o której nie słyszałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2013 Jedyne firmy które wymagają przedłużenia to zazwyczaj te które mają domeny za złotówkę, lub za darmo - Przynajmniej któraś firma taką kiedyś miała "promocję".W większości firm, gdzie stawki są normalne (czyli utworzenie 10-20zł, odnowienie 60 w górę - mówię o brutto) nie trzeba się raczej bać o to, że będą kazali ją przedłużyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dannix 45 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2013 Ja tylko dodam że z niektórych trzeba pisemnie zrezygnować np. .at. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawidpuskar 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2013 (edytowany) Dzieki wszystkim za odp. Mysle ze kupie na webd. Co myslicie o tej firmie ? Dokladnie o domenie, moze potem o hostingu www. Edytowano Grudzień 14, 2013 przez dawidpuskar (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoneserzyKina.pl 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2013 Ja zawsze korzystam z az jeśli chodzi o domeny, możesz po roku zrezygnować i do tego masz masz kod auth info. O webd mogę wypowiedzieć się tylko w kwestii serwerów, aktualnie korzystam i jestem zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pekus 31 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2013 (edytowany) Domenowe sprawy tez zalatwiam jakby co w az.pl. Do konca grudnia maja promocje. Hosting 30zl/rok + kilka PL domen gratis. Musisz doczytac warunki promocji, ale generlanie zawsze sa zdrowie. Jesli chodzi o hosting u nich, to jak pisalem wczesniej trzymam proste, statyczne stronki i ogolnie jest o.k. Support tez jest o.k. Za te pieniadze do testow/zabawy jest o.k. Edytowano Grudzień 14, 2013 przez pekus (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawid55 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2013 Ja korzystam zawsze z ovh, gdyż podobno mają najniższe ceny przedłużenia. Chociaż tak było 2 lata temu. czy jest tak obecnie to nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach