KoneserzyKina.pl 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2013 Witam Szukam jakiejś sieci reklamowej na nowego bloga http://www.KoneserzyKina.pl . Proszę o jakieś rady oraz opinie, niestety adsense odpada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2013 adtaily Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
L4.net.pl 7 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2013 Moze afiliacja? home na tym polu wypada bardzo dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoneserzyKina.pl 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2013 (edytowany) Ten program partnerski home to jest polecanie tylko ich strony? Zależy mi bardziej na reklamie, która będzie docierała do moich czytelników czyli musi być to związana z tematyką bloga. Edytowano Grudzień 13, 2013 przez KoneserzyKina.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2013 Ten program partnerski home to jest polecanie tylko ich strony? Zależy mi bardziej na reklamie, która będzie docierała do moich czytelników czyli musi być to związana z tematyką bloga. Ja od siebie polecę programy partnerskie od novem.pl. Aktualnie mają jakiś związany z teewizją i filmem (chyba NC+). Oprócz tego jeśli masz trochę linków przekierowujących, to może warto skorzystać ze skracacza linków z reklamami. Ja korzystam z shorte.st (ref). W zasadzie to jestem na etapie testów i wygląda ciekawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoneserzyKina.pl 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2013 Ok, sprawdzę novem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
twintip 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2013 I co, wiesz już coś więcej o tym novem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2013 I co, wiesz już coś więcej o tym novem? A co Cię dokładnie interesuje? Z takich podstaw to: - wyplata od minimum 200 zł - kilkanaście programów partnerskich. Głównie płatność za lead. Są 2-3 programy CPC z małymi stawkami 0,06-0,12 zł. Novem polecam głównie pod duże, tematyczne strony pasujące pod konkretne programy partnerskie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
twintip 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2013 Ok, super. Po prostu sam zamierzałem się temu przyjrzeć i chciałem usłyszeć najpierw czyjąś opinię Dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoneserzyKina.pl 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2013 Na razie zrezygnowałem z novem, stawki mają niskie przeważnie nie płacą za kliknięcia dlatego zostanę przy adsense. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mieszkanka 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2013 Bardzo przydatna dla mnie dyskusja, Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartoszrompala 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2014 czyli jednak adsense górą, ciekawe czy coś się wybije ponad to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ListySEO.pl 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2014 Jeśli masz jakiś sensowny ruch i parametry SEO bloga możesz spróbować zarobić na artykułach sponsorowanych - sprawdź www.whitepress.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
impala 0 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2014 oo Whitepressa nie znałem Ze swej strony mogę polecic programu afiliacyjne typu zanox, tradeDoubler, netafilliation, netsales Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robekarkus 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2014 Wiadomo, że wszystko zależy od ruchu. Jeśli ruch jest mały to nie można oczekiwać tego, że reklama będzie droga. Zarówno jeśli stawka jest narzucona np przez Google, jak i wtedy kiedy to my narzucamy, że za reklamę w Addtaylyy będziemy kazali sobie płacić tyle czy tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grisha 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2014 Jak nie masz uchu to wiadomo - nie zarobisz. Wspomnieliście AdTaily - stosowałem, ale się zraziłem. Ukrywają linki pozycjonujące w kodzie widgeta - promują siebie i stwarzają ryzyko dla wydawcy nawet wtedy, gdy nic on nie zarabia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grisha 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2014 Jak nie masz uchu to wiadomo - nie zarobisz. Wspomnieliście AdTaily - stosowałem, ale się zraziłem. Ukrywają linki pozycjonujące w kodzie widgeta - promują siebie i stwarzają ryzyko dla wydawcy nawet wtedy, gdy nic on nie zarabia. A szukając alternatywy warto zerknąć na Onet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach