Alleluja 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2013 Witam, Posiadm konto na hekko.pl i chciałbym zrrbić tak by wykupiona przezemnie domena powiedzmy ciasteczka.com była podpięta do odpowiedniego uzytkownika ftp. Problem pojawia się że użytkownik ftp jest na domenie ciasteczka.hekko.pl/nazwa_użytkownika i nie mam pojęcia jak podpiąć domenę ciasteczka.com ;/ Strona stoi na wordpressie. Pozdrawiam Alleluja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2013 Na odwrót. To konto FTP możesz podpiąć do określonej ścieżki/domeny. Użyj "Zarządzanie kontami FTP" i tam stwórz odpowiednie konto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alleluja 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2013 Z tego co Pan napisał wynika że nie ma żadnej możliwości podpięcia już stworzonego ftp na ciasteczka.hekko.pl do domeny ciasteczka.com tylko trzeba robić wszystko od nowa i przenosić stronę. Dobrze rozumiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2013 (edytowany) Źle. Oprócz tworzenia, możesz edytować konto istniejące. Edytowano Październik 29, 2013 przez Hekko.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alleluja 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2013 hmm czyli wchodze na domenę ciasteczka.hekko.pl -> zarządzanei kontami FTP -> wciskam zmień hasło (przy danych użytkowniku ftp) -> i oprócz zmiany hasło pokazują mi się opcje:"Domena","FTP","Użytkownik","Specjalny". Wybieram "specjalny i zmieniam ścieżkę na home/użytkownik/domains/ciasteczka.com/publick_html? wtedy zostanie przepisane konto ftp do domeny ciasteczka.com ? Jeśli nie to byłbym wdzięczny za łopatologiczne wytłumaczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 29, 2013 LOL, BOK Chat... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2013 Tak, dokładnie tak jest. Czemu nie sprawdzisz sam tego? Dawno miałbyś problem z głowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alleluja 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2013 Robiłem backup strony i nie byłem dokładnie przekonany czy faktycznie zadziała, a nie chciałem sobie zepsuć wszytskiego nad czym pracowałem przez ostatni miesiąć zaraz sprawdze i zobaczę czy działa LOL, BOK Chat... teraz rozumiem czemu masz ponad 3k postów, narawdę sensowna wypowiedź i wnosząca tak wiele wyjaśnień do zadanego pytania brawo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 29, 2013 Alleluja nie, ja po prostu piszę wątki do firm hostingowych i na forum z nimi koresponduję przy rozwiązywaniu problemów. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach