giddy 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2013 Szukam czegoś z unlimited transferemAktualnie mam hekko. Wszystko okej, ale moja strona przy ok. 400 odwiedzinach dziennie zjada po 1,5gb trasnferu.Co moglibyście mi polecić?Osobiście interesuję się aktualnie ofertą hexcom, ale nigdzie nie mogę znaleźć jakichś ciekawych opinii o niej... Oczywiście szukam czegoś taniego. I hostingu zwykłego www. Co możecie mi polecić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2013 Podaj budżet. A może większy pakiet u nas? Interesowałeś się dlaczego tyle transferu zużywa Twoja strona przy tej ilości odwiedzin? A może odwiedzin jest znacznie więcej, niż podałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ryszardbrys 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2013 Może któryś z pakietów hostingowych w firmie 1and1 Ci będzie odpowiadał ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2013 1and1? Nie znasz gościa, a tak go nie lubisz? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Na 5tyk 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2013 MintsHost.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach