Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
sKproject

FreeBSD na serwerze dedykacyjnym i same problemy ;/

Polecane posty

Problem polega na tym ze zakupilem sobie serwerek dedykacyjny i jako system wybralem freebsd i cpanel no i mam same problemy... zaczynajac od tego ze jak zrestartuje serwer to do razu w Service Status mam apache (1.3.33 (Unix)) failed, exim failed, exim32 failed, eximstats failed ale to z jakims czasem od nie wiem czego znika ;/ i jest UP czyli ok, ale najgorsze jest ze Memory Used mam caly czas powyzej 87% a na serwerku jest kosc 512mb no i caly czas mam mysql (4.0.15) failed i juz nie mam sily... moze mi ktos pomoc jak temu zaradzic, jak skonfigorowac serwer itp...

A mam pytanie jeszcze jedno jak sie loguje na shh i robie su - i chce usunac plik to pisze ze nie idzie, ze a jak chce zrobic restart to pisze command not found itp...

Help me

O k*wa !

Czlowieku, wez skombinuj sobie administratora, bo tak nikt Ci nie poradzi co i jak z serwerem. Podejrzewam ze mozliwosci moze byc multum i ktos kto sie na tym zna musialby po prostu sie zalogowac na serwer i zobaczyc co i jak. Jak mozna w ogole brac serwer dedykowany nie majac nikogo do doraznej chocby administracji ?

Nie mozesz zadzwonic do firmy od ktorej kupiles i poprosic o wsparcie ?

Powoli sobie juz radze :D

wpisalem na google freebsd przeszukalem polskie zasowy i juz wszystko mi dziala tylko jeszcze zostal mi problem z pamiecia... bo teoretycznie zadnych stronek nie ma a mam " Memory Used 28.71 % " a " Server Load 0.08 (1 cpu) " wiec jak poradze sobie z tym to zabieram sie za zabezpieczenia...

a co do firmy gdzie kupilem to jestem bardzo zadowolony i polecam wszystkim www.ezzi.net

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować