Skocz do zawartości
MlodeMonki.pl

Początkujący

Polecane posty

Na poczatek chcialbym wszystkich goraco powitac(to moj pierwszy post na forum).

Od jakiegos czasu intensywnie czytam forum i dowiaduje sie duzo ciekawych rzeczy jednak nie moge znalezc tego czego naprawde potrzebuje

Interesuej sie ISP, serwerami , hostingingiem.... jednak w zadnej z tych dziedzin nie mam zadnego doswiadczenia, tak wiec zwracam sie do Was forumowicze z prozba o pomoc

mozecie dla mnie napisac kilka rad, od czego zaczac i wogle

moze wzial by mnie ktos pod swoje skrzyda i pokazal prawdziwe oblicze hostingu? ;)

Naprawde zalezy mi na ksztalceniu sie w tej tematyce

Narazie jestem w 2 klasie LO, pozniej zamierzam isc na politechnike

jak myslicie..to dobry pomysl jesli chce zajmowac sie praca z serwerami

z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi

mam nadzieje ze nikomu moj post nie przeszkadza i nie bedzie mnie glupio komentowac

jeszcze raz dziekuje i od razu przepraszam.. tak na przyszlosc ;)

==

dodam jeszcze ze uzywam Suse linuksa i jestem posiadaczem lacza na neostradzie

aczkolwiek nie wiem czy to cos zmienia :(

Witam serdecznie na bardzo ciekawym forum hehe ;-) Hmm, prawdziwe oblicze hostingu ... to poprostu 'root' na dobrej maszynie ;) ciekawy load, zapierające dech w piersiach awarie ;) Userzy z banalnymi, ciekawymi jak i śmiesznymi problemami :( Powinieneś pogłębiać swoją wiedze na temat linuxa, programowania w powłoce, czytać mnustwo faq, handbookow, poczytaj o obsludze mysqla, programow pocztowych, poznaj wszystko na wylot :) Lub chociaż tak, byś mógł bez problemu wszystko skonfigurować, zabezpieczyć i zostawić, by działało jak najdłużej i jak najstabilniej :) google power ;] Oczywiscie kierować Tobą musi pasja, chęci i dobra wola :) Pozdrawiam.

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się