Beliar 1 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2013 E to będę na 10:30. Przynajmniej tak mi P. Kamila powiedziała No cóż, do zobaczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2013 To widzimy się jutro, uprzedzam że jestem ślepy jak kret więc jak coś proszę podchodzić i głośno mówić kto zacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2013 He he to ja jako jeden z nielicznych mogę powiedzieć że już wychodzę :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 No i? W**** was na amen. Spiliście przynajmniej Fiedoruka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 Pff śpiewalem sing star nawet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CMSStyle.pl 23 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2013 Posiadacie jakiekolwiek zdjęcia, filmy spotkania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2013 Co taka zmowa milczenia panuje nad ta imprezą ? Aż tak daliście paowie czadu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dinek 19 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2013 Ktos jedzie z Warszawy na WHD? Pozdrawiam, Dino Strzeminski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach