Skocz do zawartości
Damianeq

Ogłoszenia sieciowe, gotowy skrypt jaki wybrać?

Polecane posty

Poszukuję gotowego skryptu do ogłoszeń może być płatny (do 400 brutto) z obsługą płatności payu SMS i przelewów.

Ogłoszenia w serwisie to ogłoszenia drobne,

Ważne by były opcje wyróżniania, promowania etc.

fajnie jakby skrypt miał możliwość pracy w subdomenach np. mazowieckie.ogloszenia.eu i widze ogloszenia z mazowsza.

SEO też dla mnie jest istotne.

Mam ClassiPressa natomiast zakup wtyczki płatności on-line jest droższy od zakupu nowego skryptu. pomijam problem skórek.

Polecam JLMnet korzystam z niego od kilku lat i jest wszystko super. Dobra współpraca i ciekawie rozbudowaliśmy skrypt przez ten czas. Przyjazny system, ciekawa i delikatna grafika - polecam.

Ja mam go na ogloszeniakg.pl możesz zerknąć.

Sprawdzałem pięć skryptów ogłoszeń, żaden nie nadaje się dla profesjonalnej strony z ogłoszeniami, na której chce się zarabiać prawdziwe pieniądze. Dużo błędów i brak możliwości konfiguracji wielu elementów z panelu administracyjnego tylko trzeba dłubać w kodzie. Duże braki w SEO. Jeśli myśłisz o poważnym serwisie to postaraj się o autorskie rozwiazanie. Tylko wtedy 400 zł nie wystarczy.

A sprawdzaliście http://wybieramy.kei.pl

Fajny szablon do fajnego skryptu osclass. Wszystko konfigurowane z Panelu Admina, Seo Permalinki, Możliwość ustawienia wszystkiego na subdomenie. Miast, Województw, Kategorii. Wydaje mi się że na profesjonalne ogłoszenia wystarczy:) Kupujesz przez allegro wystarczy kliknąć w baner

Jeśli myśłisz o poważnym serwisie to postaraj się o autorskie rozwiazanie. Tylko wtedy 400 zł nie wystarczy.

No w sumie jak sam to robisz powinno wystarczyć :)

Gość

Chyba zostało potraktowane jako budżet ogólny na przedsięwzięcie... w sumie niepotrzebny komentarz ; )

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się