Gość Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2012 (edytowany) Nie działa strona główna, panel, strony klientów, gdzieś tak od 30 minut Edytowano Listopad 23, 2012 przez theqkash (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2012 (edytowany) U mnie działa. //edit padło teraz Edytowano Listopad 24, 2012 przez Prohost (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2012 To gdzieś routing chyba do domu poszedł, bo ani ode mnie z TKT, ani z anonymouse.org, ani z teredo nie idzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2012 I znowu działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2012 Ok, mnie już też działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IStreamPL Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2012 Ok, mnie już też działa. były pady awarie aż do 11:14 były Juz online jak cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2012 Zgasło całe home.pl i nikt nie narzeka na amatorszczyznę albo stracone miliony? Sponsi nic nie napisał o tym, że pewnie kasę na upgrade'y sprzętu zgarnęli komuniści? Hipokryzja pełną gębą. To forum schodzi na psy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IStreamPL Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2012 Zgasło całe home.pl i nikt nie narzeka na amatorszczyznę albo stracone miliony? Sponsi nic nie napisał o tym, że pewnie kasę na upgrade'y sprzętu zgarnęli komuniści? Hipokryzja pełną gębą. To forum schodzi na psy! bez przesady serwery padły w nocy od 0:00 czyli wtedy gdy jest najmniejszy ruch. Awarie sie zdarzaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr GRD 608 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2012 bellerofont ma trochę racji z nierównością traktowania poszczególnych hostingów. Choć nie całe home.pl padło. Ja dla celów własnych monitoruję DNSy home (bo z nich korzystam dla własnej domeny) - z dns. i dns2. były we wspomnianym czasie problemy, szczęśliwie dns3. działał cały czas. I to, że po północy to dla mnie osobiście jest zazwyczaj minusem, bo dużą część odwiedzin na swoich stronach mam z USA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2012 bellerofont ja rozumiem, że jesteś kolejnym cwaniakiem, który nie za bardzo rozumie, o czym piszę, bo spijasz jak leci papkę propagandy, ale wypraszam sobie takie bzdury pisać pod moim adresem. Jak już trwasz w ignorancji i masz w d... co z tobą się wyprawia, to OK, ale nie atakuj drugiej osoby za to, że się z tym nie godzi. A z padu home.pl pewnie, że się cieszę - kolejni cwaniacy, spece od marketingu... a potem ludziom trzeba tłumaczyć dlaczego coś nie działa, że Idea Web Server, że to tamto. Oby padało jak najczęściej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2012 Nie często zdarza mi się popierać @Sponsi w jego ocenie świata postrzeganego, ale wybieg @bellerofont w jego kierunku to zwykłe chamstwo nie majace żadnego uzasadnienia oraz całkowicie odbiegające od jądra tematu. Dobrze, że kolega @Sponsi nie z tych, którzy zaraz wysiadują ławy sądowe, ale z czystej kultury to przeprosiny się należą. Zgodzę się z wpisem @bellerofont tym, że "To forum schodzi na psy!", ale podłoża upatruje właśnie w takich zachowaniach a nie merytoryce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2012 Pewnie mało userów home jest na forum. Na ich facebooku kilka osób się bardziej denerwowało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MikeJones 25 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2012 a mnie post @bellerofont sie spodobal . nie badzcie tacy wrazliwi, wojownicy o wolnosc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach