Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
radek1301

[zlecę] wykonanie strony z cms

Polecane posty

Witam

Zlecę wykonanie strony firmowej z cms.

- wykonie indywidualnej grafiki

- rachunek (nie musi być vat) jest atutem (nie koniecznością)

- strona po angielsku (treści zostaną przekazane)

- strona kontaktowa

- możliwość rejestracji osób/klientów i późniejszy mailing do tych osób

- menu boczne, możliwość rozwijania i chowania niektórych działów, więc możliwość tworzenia kategorii głównych i podkategorii, kategorie główne wyróżniające się grafiką tła/tekst na grafice.

- jak, że cms to muszę mieć pełną możliwość dodawanie stron/kategorii, menu bocznego, górnego itd.treści stron w formacie html,

- możliwość tworzenia galerii rozbudowanych dzielonych na działy itd.

- nie interesują mnie strony jak wordpress joomla inne blogi itd,

- cms musi mieć całą obsługę po angielsku gdyż nie chciał bym żeby gdziekolwiek, w jakiejkolwiek korespondencji, alertach, pokazały się treści po polsku.

- nie zezwalam na umieszczenie linku do własnej strony w footerze. (jesli wymagane to najwyżej elementu graficznego/logo firmy bez polskich treści i linku odsyłającego)

Na adres info@rjservices.ie proszę przesłać:

- ofertę cenową

- adres do swojej strony i portfolio (przykłady z wykorzystaniem cms)

- informacje czy jest to cms własnej konstrukcji czy ogólnodostępny,

- opis jakie są jeszcze inne możliwości owego cms'a

- wykonanie można zacząć w listopadzie ale z rozliczeniem/oddaniem strony pod koniec listopada.

Proszę o nie zadawanie pytań na forum, tylko email.

Pozdrawiam

Na adres info@rjservices.ie proszę przesłać:

- ofertę cenową

Jak podałeś budżet 800-1000 to po co Ci oferta cenowa?

Poza tym ten budżet to na grafikę wystarczy a na resztę musisz z 2-4 tysiaki dołożyć.

Jak podałeś budżet 800-1000 to po co Ci oferta cenowa?

Poza tym ten budżet to na grafikę wystarczy a na resztę musisz z 2-4 tysiaki dołożyć.

Cms do zarządzania podstronami, profile, mailing i galeria to według Ciebie 5 tysięcy złotych? Jak będziesz miał takie zlecenia to proszę Cię napisz do mnie zrobie to za Ciebie za 2-3 tysiące góra a ty zgarniesz resztę za pośrednictwo zgoda? :)

Cms do zarządzania podstronami, profile, mailing i galeria to według Ciebie 5 tysięcy złotych? Jak będziesz miał takie zlecenia to proszę Cię napisz do mnie zrobie to za Ciebie za 2-3 tysiące góra a ty zgarniesz resztę za pośrednictwo zgoda? :)

Gdzie ja napisałem 5tyś?

Napisałem 2-4 a Ty piszesz 2-3 więc dolny zakres się zgadza więc nie rozumiem z czym masz problem.

Napisałem tak duży zakres bo wytyczne mało precyzyjne.

Gdzie ja napisałem 5tyś?

Napisałem 2-4 a Ty piszesz 2-3 więc dolny zakres się zgadza więc nie rozumiem z czym masz problem.

Napisałem tak duży zakres bo wytyczne mało precyzyjne.

Napisałeś, że trzeba 2-4 tysiące do tego dołożyć, więc jeśli dodamy do tego tysiąc (800-1000 to praktycznie tysiąc), który pierwotnie jest w ofercie wychodzi 3-5 tysięcy. Niby prosta matematyka a trzeba tłumaczyć...

@down

Dobra nvm nie będe spamował tematu następnymi postami bo nie chce szczypać się o słówka. Chodziło mi o to, że całość zlecenia jak na 3-5 tysięcy wydaje mi się mocno przesadzona więc podtrzymuje wyższą propozycje. Wal do mnie z takimi projektami ;) (uprzedzając ewentualne sarkazmy, nie mówię tu o wykonaniu pure php, zupa z kodu tylko o normalnej jakości produktu końcowego)

Edytowano przez Inferno (zobacz historię edycji)

Napisałem wyraźnie, że budżet wystarczy na grafikę a na wykonanie samego CMS-a jest 2-4tyś. Niby prosto napisane a trzeba tłumaczyć....

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować