Phinix 42 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2012 Szukam serwera z dyskiem najlepiej 10tb z nielimitowanym transferem , bez "po przekroczeniu 10000GB obnizamy lacze do 10mb" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2012 Lokalizacja i budżet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2012 Nie istnieje nielimitowany transfer - szukaj zdrów. Na logike biorąc - mając 100Mbps, ile wyciagniesz transferu miesięcznego maksymalnie? To Twój limit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Phinix 42 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2012 lokalizacja obojetne zagraniczny może być najwiecej dają 10tb transferu i małe dyski a transfer szybko wykorzytsam wstawie 1 plik powedzmy 1gb pobierze go 10000tys osób i po transerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Phinix 42 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2012 znalazłem inny http://www.dediserv.eu/ za 1250zł miesiecznie 8TB dysku i nielimitowany transfer , mnie zastanwaia jak działa chomikuj.pl lub inne firmy hostingowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 4, 2012 Albo pomyśl nad rozdzieleniem na kilka serwerów - tak właśnie działa rapidshare, chomikuj i inne cudeńko Trudno się nie domyślić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
StOnA 34 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2012 Heh... nielimitowany up/down na 100Mbps to jak dobrze liczę około 60Tb ? Na 1Gb x10 a już o 10G niewspomnę, ale nielimitowany na 10G.... u dużo , bardzo dużo. poza tym jak wcześniejszej napisano Nie na jednej maszynie i nie w jednym miejscu !!! Cena takie jakieś małe autko za farmę ... Czyli jak myślę dużo za dużo... ! a do tego jeszcze & Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pienio69 4 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2012 Heh... nielimitowany up/down na 100Mbps to jak dobrze liczę około 60Tb ? Na 1Gb x10 a już o 10G niewspomnę, ale nielimitowany na 10G.... u dużo , bardzo dużo. poza tym jak wcześniejszej napisano Nie na jednej maszynie i nie w jednym miejscu !!! Cena takie jakieś małe autko za farmę ... Czyli jak myślę dużo za dużo... ! a do tego jeszcze & Nie piszesz zbytnio zrozumiałym językiem. Sądzę, że nie jedno ale kilka aut i to wcale nie najmniejszych Odnośnie tamatu, czy myślałes o rozwiązaniach właśnie typu rapidshare/hotfile etc.? Koszta byłyby mniejsze. Koszt dedykowanego łącza bez limitu transferu jest naprawdę spory... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mFilmy.com Zgłoś post Napisano Październik 4, 2012 Odnośnie tamatu, czy myślałes o rozwiązaniach właśnie typu rapidshare/hotfile etc.? Koszta byłyby mniejsze. Koszt dedykowanego łącza bez limitu transferu jest naprawdę spory... mnie zastanwaia jak działa chomikuj.pl lub inne firmy hostingowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dinek 19 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2012 Witam, Moge zaoferowac Leaseweb: HP DL120G5 intel X3210 8GB RAM 2x2TB HDD 100mbit Miesiecznie 240PLN netto (295,2PLN brutto) lub np HP DL120G6 intel X3430 16GB RAM 4x2TB HDD 100TB transferu na porcie gbit ILO Miesiecznie 700PLN netto (861PLN brutto) Dell R510 Intel E5504 8GB RAM 12x2TB HDD HW RAID DRAC 100TB na porcie gbit Miesiecznie 1200PLN netto (1476 brutto) Moze Pan rowniez zerknac na oferte Hetznera. Pozdrawiam, Dino Strzeminski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śląsk Data Center 22 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2012 Serwery dedykowane - AMD Phenom II X4 965 3.4 Ghz » RAM: 8GB DDR3 » HDD: 5x 2TB » IP IPv4: 5 IP » IP IPv6: NIE » Przepustowość łącza: 1000Mb/s » Transfer miesięczny: łącze Standard - 20 TB / mc » System operacyjny: Debian 6 / 32 bit » Panel administracyjny: DirectAdmi Cena miesięczna 290zł miesiecznie brutto http://www.livenet.sldc.pl/dedykowane-core.html#i3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Październik 5, 2012 (edytowany) Nie wspieram działania forum webhostingtalk.pl Edytowano Styczeń 15, 2013 przez hdmagc (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2012 Na jakim łączu? Czy łącze ma mieć gwarancje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 5, 2012 Proszę podać link do tej oferty, bo nigdzie takowej na stronie nie można znaleźć Nie wszystkie konfiguracje muszą być w ofercie na stronie Może indywidualnie złożyliby takowy serwer? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2012 znalazłem inny http://www.dediserv.eu/ za 1250zł miesiecznie 8TB dysku i nielimitowany transfer , mnie zastanwaia jak działa chomikuj.pl lub inne firmy hostingowe Większość firm przygotuje Ci taką ofertę o ile odpowienio za to zapłacisz. Niestety nie będzie to cena podoba jak za Kimsufi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach