inside 8 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2012 Witam , chce sprzedać to co mi zostało na dysku zbędne i sie poprostu marnuje A więc tak: #1 Panel do obsługi serwerów Ventrilo 2.1.4 by Marczak < Licencja kupiona od samego autora , dawniej za 60zł - Sprzedam za 30zł (oryginalnie spakowany przez autora , nawet nie rozpakowywane) #2 Strona do turniejów w grach online (webspell + modyfikacja cupaddon) WRAZ z wbudowanym panelem do obsługi serwerwerów Ventrilo 2.1.4 oraz Mumble 1.2.3 - strona : http://cup.myaspera.pl - cała strona kosztowała mnie ponad 400zł , Sprzedam za 200zł W gre wchodzi cały szablon (zabraniam uzywanie loga , trzeba zmienic na swoje) panel do gier , baza danych ponad 1100++ userów panel do gier oraz pierwsza instalacja strony. #3 Panel do obsługi serwerów głosowych jak Mumble/Ventrilo 2.1.4 / FastDownload (via VPS/Serwer dedykowany) + obsługa w 90% kont WWW na directadminie (wszystko działało lecz usuwac userów mozna bylo tylko i wylacznie z poziomu phpmyadmin dlatego 90%). Strona słuzyla jako darmowy hosting dla potrzebujących ludzi nie majacych pieniążków , niestety nie wypalił przez moja nagła prace i brak czasu. Demo: support.myaspera.pl - mozna sobie zamawiac serwery i sprawdzic funkcje poszczegolnych z nich , lecz PA daje dopiero po duzym zainteresowaniu (grafika rowniez jest w pakiecie , lecz bez naszego loga). Również podobna baza danych jak na cup.myaspera.pl (bylo to tworzone na tym samym silniku) lecz tutaj wynosi ich liczba 1400+ Cena jaką za to zapłaciłem to grubo ponad 800zł - sprzedam za 350zł wraz z pierwsza instalacja #4 Panel gier by Michcio - ostatnio sprzedawany na forum jako GamePanel.eu - na zyczenie moge wrzucic na hosting - dostałem go jako wyrównanie rachunków -cena 20zł +Pewnie cos dojdzie jak sie do tego dogrzebie Kontakt: e-mail : inside002@o2.pl GG: 8235617 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inside 8 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2012 Pakiet #2 został sprzedany , zostały jeszcze 3 opcje! Zapraszam do kontaktu mozliwa negocjacja cen (pakiet 3) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach